Video: 'President Poetin redt Khabib Nurmagomedov van zware straf' Nieuws
Nieuws

Video: 'President Poetin redt Khabib Nurmagomedov van zware straf'

Video: 'President Poetin redt Khabib Nurmagomedov van zware straf'

De regerend UFC lichtgewicht kampioen ontmoette Poetin samen met zijn vader, Abdulmanap. Hij was speciaal uitgenodigd door de president die uit de eigen mond van Khabib en diens vader wilde vernemen hoe de wedstrijd verlopen was.

Nurmagomedov (27-0) versloeg McGregor (21-4) in de vierde ronde, maar na de overwinning sprong hij uit de kooi, waardoor een flinke rel ontstond. Het team van McGregor zou naar verluidt te beledigend geweest zijn tegen Nurmagomedov, en de teamgenoten van Nurmagomedov sprongen in de kooi om McGregor aan te vallen.

Strenge vader

Abdulmanap vertelde naar verluidt de Russische tv dat zijn straf aan zijn zoon "veel sterker" zal zijn dan wat de UFC op zou kunnen leggen. Russen hoe oud zij ook worden kijken erg op tegen hun ouders en tonen veelal respect. Voor Khabib is dit niet anders en een straf opgelegd door zijn vader kan hard aankomen.

Maar Poetin kwam tussenbeide en volgens RT Sports zei Poetin: "Ik zal je vader vragen je niet te streng te straffen, omdat je de winst waardig en overtuigend hebt behaald."

UFC president Dana White vertelde TMZ dat Nurmagomedov "absoluut" niet zal worden ontdaan van zijn lichtgewicht titel, ondanks zijn rol in de vechtpartij. White zei dat de ongeslagen kampioen de overwinning zou behouden, maar waarschijnlijk nog steeds zou worden geschorst.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws