Kattengejank! Zangertje verpest vechtsport event
Home / Nieuws / Kattengejank! Zangertje verpest vechtsport event

Kattengejank! Zangertje verpest vechtsport event

Kattengejank! Zangertje verpest vechtsport event

In misschien wel de meest slechte uitvoering van het Amerikaanse volkslied sinds actrice Roseanne Barr haar versie zong tijdens een wedstrijd in San Diego Padres in 1990, verpeste gisteren een zanger goed de sfeer bij Freedom Fight 3.

Het evenement dat werd georganiseerd door voormalig UFC-kampioen Tito Ortiz leidde er uiteindelijk toe dat de zanger zijn excuses aanbood nadat hij probeerde en er niet in slaagde het nummer perfect uit te voeren.

De Freedom Fight is opgericht door ondernemer Harrison Rogers, die zichzelf aanprijst als “een levenslange MMA-fan die ziet dat de vrijheid van Amerika wordt uitgedaagd en wegglijdt.” Ook zijn Ortiz en voormalig UFC-zwaargewicht kampioen Frank Mir twee spraakmakende vechters die zijn zaak steunen.

Kan beter dit

De poging om de Star-Spangled Banner te zingen ging vanaf het begin mis toen de zanger woorden begon te missen, wat ertoe leidde dat hij zich verontschuldigde bij Ortiz aan de kooi. Hij slaagde er toen in om bijna elke noot te missen die hij tijdens de uitvoering probeerde te raken. Nadat het nummer was afgelopen, verontschuldigde de zanger zich eigenlijk voor zijn optreden.

Het event zelf had twee teams gecoacht door een paar lokale legendes in Bellator zwaargewicht kampioen Ryan Bader en ex-UFC lichtgewicht kampioen Benson Henderson. De kans is groot dat een van hen het volkslied beter had kunnen zingen.

Bekijk ook

Oeps! Fury rivaal Usyk duikt op bij wedstrijd tegen Chisora

Oeps! Fury rivaal Usyk duikt op bij wedstrijd tegen Chisora

Fury dreigde de Oekraïner als deze zou opduiken plat op zijn muil te slaan.

Illegaal Knietje kost MMA-vechter de kop | video

Illegaal Knietje kost MMA-vechter de kop | video

Het gevecht welke afgelopen nacht plaatsvond

Fit Boys slaan elkaar gek in de Gym! 'Doe nou niet'

Fit Boys slaan elkaar gek in de Gym! ‘Doe nou niet’ (video)

De omstanders konden de gratis UFC wedstrijd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page