Kattengejank! Zangertje verpest vechtsport event Nieuws
Nieuws

Kattengejank! Zangertje verpest vechtsport event

Kattengejank! Zangertje verpest vechtsport event

In misschien wel de meest slechte uitvoering van het Amerikaanse volkslied sinds actrice Roseanne Barr haar versie zong tijdens een wedstrijd in San Diego Padres in 1990, verpeste gisteren een zanger goed de sfeer bij Freedom Fight 3.

Het evenement dat werd georganiseerd door voormalig UFC-kampioen Tito Ortiz leidde er uiteindelijk toe dat de zanger zijn excuses aanbood nadat hij probeerde en er niet in slaagde het nummer perfect uit te voeren.

De Freedom Fight is opgericht door ondernemer Harrison Rogers, die zichzelf aanprijst als "een levenslange MMA-fan die ziet dat de vrijheid van Amerika wordt uitgedaagd en wegglijdt." Ook zijn Ortiz en voormalig UFC-zwaargewicht kampioen Frank Mir twee spraakmakende vechters die zijn zaak steunen.

Kan beter dit

De poging om de Star-Spangled Banner te zingen ging vanaf het begin mis toen de zanger woorden begon te missen, wat ertoe leidde dat hij zich verontschuldigde bij Ortiz aan de kooi. Hij slaagde er toen in om bijna elke noot te missen die hij tijdens de uitvoering probeerde te raken. Nadat het nummer was afgelopen, verontschuldigde de zanger zich eigenlijk voor zijn optreden.

Het event zelf had twee teams gecoacht door een paar lokale legendes in Bellator zwaargewicht kampioen Ryan Bader en ex-UFC lichtgewicht kampioen Benson Henderson. De kans is groot dat een van hen het volkslied beter had kunnen zingen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws