K-1 legende Sem Schilt in Glory Hall Of Fame opgenomen Nieuws
Nieuws

K-1 legende Sem Schilt in Glory Hall Of Fame opgenomen

K-1 legende Sem Schilt in Glory Hall Of Fame opgenomen

Semmy Schilt, kickboks-icoon en K-1 viervoudig zwaargewicht kampioen is opgenomen in de Glory Hall of Fame. De voormalige Glory zwaargewicht kampioen, werd vereeuwigd tijdens het Glory: Collision 4-evenement dat op 8 oktober in Nederland plaatsvond.

De legende kreeg een enorme staande ovatie van meer dan 15.000 vechtfans voorafgaand aan het gevecht tussen Alistair Overeem en Badr Hari. ,,Ik heb een verleden met Glory en ik moet toegeven dat ik een beetje verrast ben door dit gebaar", gaf Schilt toe.

Bedankt

,,Ik ben dankbaar dat ik ben opgenomen in de Hall of Fame, dit had ik niet verwacht. Ik wil mijn vrouw bedanken. Ze steunde me de hele tijd voor en na gevechten. Ik wil ook mijn K-1-broer bedanken en alle tegenstanders die ik ooit heb ontmoet."

,,Shout out naar Remy Bonjasky, en Peter Aerts, het was altijd een plezier om tegen ze te vechten. Zonder jongens zoals zij zou ik nooit de kampioen zijn die ik was', zei Schilt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws