K-1 LEGENDE ERNESTO HOOST: ‘Ik verloor de helft van mijn geld’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / K-1 LEGENDE ERNESTO HOOST: ‘Ik verloor de helft van mijn geld’

K-1 LEGENDE ERNESTO HOOST: ‘Ik verloor de helft van mijn geld’

Ernesto Hoost (L) met mede K-1 legende Peter Aerts (R)

In een openhartig interview met het Noord Hollands Dagblad spreekt kickbokslegende Ernesto Hoost openhartig over zijn verleden.

Ernesto Hoost kan gezien worden als een van de pioniers van het kickboksen. Hij verwierf grote faam en bekendheid in het buitenland. In eigen land was destijds de erkenning voor het kickboksen niet zo groot als nu Hoost verteld over wat op zijn weg is gekomen.

Tegen het NHD zegt de wereldkampioen kickboksen zaterdag: “ik verloor alles toen mijn huwelijk stuk liep. Ik vocht voor het geld’. Hoost heeft er nooit een geheim van gemaakt dat er misbruik is gemaakt door de mensen om hem heen.

Slecht management

Zo vertelde Hoost al eens in een interview met Linda Magazine dat er achter zijn rug allerlei schimmige deals werden gesloten. ”Ik vroeg me altijd af waarom andere vechters veel meer startgeld kregen, terwijl ik toch de kampioen was”, zegt hij. ”Er bleek een smerig, vies spelletje gespeeld te zijn. ” Zijn toenmalige manager zat hierachter.

Ook zijn huwelijk liep op de klippen waardoor hij veel geld moest afstaan aan zijn ex-vrouw. Zij kreeg de helft van de kickbokser zijn fortuin toebedeeld. Iets wat moeilijk te verteren was maar wat Hoost heeft leren accepteren. Lees hier meer…

Bekijk ook

Vette Bonus: Armpje strek levert dik geld op

Alle recente overwinningen van Dern komen via submission op de grond

KIJK: 1ste Wrestlemania avond Historisch en Stormachtig

Vannacht was het dan zo ver avond 1 van Wrestlemania 37 in Tampa Florida

⚠️ BREAKING: Wrestlemania in gevaar, evacuatie publiek

Er hangen donkere onweer wolken in de lucht en het waait behoorlijk!

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page