K-1 LEGENDE ERNESTO HOOST: 'Ik verloor de helft van mijn geld' Nieuws
Nieuws

K-1 LEGENDE ERNESTO HOOST: 'Ik verloor de helft van mijn geld'

K-1 LEGENDE ERNESTO HOOST: 'Ik verloor de helft van mijn geld'
K-1 LEGENDE ERNESTO HOOST: 'Ik verloor de helft van mijn geld'

In een openhartig interview met het Noord Hollands Dagblad spreekt kickbokslegende Ernesto Hoost openhartig over zijn verleden.

Ernesto Hoost kan gezien worden als een van de pioniers van het kickboksen. Hij verwierf grote faam en bekendheid in het buitenland. In eigen land was destijds de erkenning voor het kickboksen niet zo groot als nu Hoost verteld over wat op zijn weg is gekomen.

Tegen het NHD zegt de wereldkampioen kickboksen zaterdag: "ik verloor alles toen mijn huwelijk stuk liep. Ik vocht voor het geld’. Hoost heeft er nooit een geheim van gemaakt dat er misbruik is gemaakt door de mensen om hem heen.

Slecht management

Zo vertelde Hoost al eens in een interview met Linda Magazine dat er achter zijn rug allerlei schimmige deals werden gesloten. ”Ik vroeg me altijd af waarom andere vechters veel meer startgeld kregen, terwijl ik toch de kampioen was”, zegt hij. ”Er bleek een smerig, vies spelletje gespeeld te zijn. " Zijn toenmalige manager zat hierachter.

Ook zijn huwelijk liep op de klippen waardoor hij veel geld moest afstaan aan zijn ex-vrouw. Zij kreeg de helft van de kickbokser zijn fortuin toebedeeld. Iets wat moeilijk te verteren was maar wat Hoost heeft leren accepteren. Lees hier meer…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws