Junior Dos Dantos teruggetrokken uit gevecht tegen Francis NGannou! Nieuws
Nieuws

Junior Dos Dantos teruggetrokken uit gevecht tegen Francis NGannou!

Junior Dos Dantos teruggetrokken uit gevecht tegen Francis NGannou!

Junior Dos Dantos teruggetrokken uit gevecht tegen Francis NGannou voor mogelijke anti-doping overtreding!

Junior Dos Dantos teruggetrokken uit gevecht tegen Francis NGannou!

UFC-president Dana White staat op het toneel alsof Francis NGannou het volgende grote ding is. Hij zou op 9 september in de Rogers Place in Edmonton, Alberta, Canada, een gevecht hebben tegen Junior Dos Santos bij UFC 215. Dos Santos had eerder een mislukte poging gedaan om de UFC zwaargewichtstitel tegen Stipe Miocic op 13 mei op UFC 211 te herwinnen. Met een overwinning was de volgende stop voor NGannou vermoedelijk een kans op de titel. Doping blijft de gemoederen bezig houden en vaak blijken sporters de verleiding niet te kunnen weerstaan om stimulerende, of spierversterkende substanties tot zich te nemen.

JDS is echter getrokken uit de strijd voor een mogelijke anti-doping overtreding

De UFC-organisatie heeft vandaag bekendgemaakt dat het Amerikaanse Anti-Doping Agency (USADA) Junior Dos Santos heeft geïnformeerd over een mogelijke overtreding van de dopingwet, die voortvloeit uit een test afgenomen op 10 augustus 2017. Vanwege de nabijheid Naar Dos Santos 'aankomende geplande wedstrijd bij UFC 215 in Edmonton, Canada tegen Francis Ngannou, Dos Santos is verwijderd van de kaart en de UFC is op zoek naar een vervanging.

USADA, de onafhankelijke beheerder van het UFC Anti-Doping Policy

USADA behandelt het resultaat management en passende beoordeling van deze zaak met Dos Santos. In het kader van het UFC Anti-Dopingbeleid is er een volledig en eerlijk juridisch proces dat aan alle atleten wordt toegekend alvorens sancties worden opgelegd. Aanvullende informatie zal op het juiste moment worden verstrekt aangezien het proces vooruit beweegt.

De tweede alinea is niet een beleefde manier om te zeggen dat JDS schuldig is als de hel. Sommige vechters hebben een test gefaald en werden later niet beschuldigd. Bijvoorbeeld, Li Jingliang, Ning Guangyou en Augusto Montano testen positief voor clenbuterol, maar USADA vond dat ze de stof zonder fout of nalatigheid hebben ingenomen en werden verwijderd om onmiddellijk na het onderzoek te vechten. En natuurlijk werden andere vechters, bijvoorbeeld Adam Hunter, voor de volle twee jaar verantwoordelijk en geschorst.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws