Jose Aldo: Conor McGregor was nooit een echte kampioen Nieuws
Nieuws

Jose Aldo: Conor McGregor was nooit een echte kampioen

Jose Aldo: Conor McGregor was nooit een echte kampioen

Conor McGregor was nooit een ware kampioen volgens Jose Aldo!

Voormalig Ultimate Fighting Championship (UFC) veergewicht titelhouder Jose Aldo heeft geen probleem om te erkennen dat hij niet meer de kampioen is op 145 pond, de tand des tijds heeft toegeslagen volgens hem.

Zolang het niet gericht is op Conor McGregor

Dat komt omdat 'Notorious' zijn post heeft verlaten om lawaai te maken terwijl de zon op 155 pond schijnt, wat leidde tot een lichte titelwinst en daaropvolgende bokswedstrijd tegen Floyd Mayweather Jr.

"McGregor was nooit een kampioen van iets," vertelde Aldo AG Fight (via MMA Fighting). "Hij versloeg de kampioen en vertrok. Een echte kampioen moet de riem verdedigen. Verliezen (tegen Frankie Edgar), hij zal er om moeten vechten. Ik ben blij dat Holloway de kampioen is. Een voorbeeld, iemand die het verdiend en een ware kampioen is.

Holloway wordt naar verwachting geconfronteerd met Edgar deze herfst

Aldo verloor zijn titel op McGregor bij UFC 194 eind maart 2015. Hij kon terugkeren met een unanieme beslissing over Edgar bij UFC 200, maar toen flink aan de bak moest tegen Holloway bij UFC 212.

"Junior" is van plan om naar het octagon terug te keren later dit jaar tegen een tegenstander die nog bekend moet worden gemaakt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws