Jonge bokser slaat dief in elkaar bij straatroof | video Nieuws
Nieuws

Jonge bokser slaat dief in elkaar bij straatroof | video

Jonge bokser slaat dief in elkaar bij straatroof | video

Een jongeman gaat viraal nadat hij twee overvallers een flink pak slaag gaf afgelopen week. De amateurbokser bleek zich goed te kunnen verweren.

Een video waarin twee overvallers op een motorfiets probeerden een jong stelletje te beroven die door de straten van Zone 15 in Guatemala liepen, gaat viraal op sociale media. Een bewakingscamera legde het moment vast waarop de vermeende dieven de weg afsloten om hen aan te vallen.

Een van de criminelen bleef op de motor zitten, terwijl de ander afstapt en de jonge vrouw berooft van haar bezittingen. Wanneer de tweede aanvaller op de motorfiets probeert te stappen, gaat het slachtoffer van de overval op hem af. Slaat de gewapende man tegen de grond en deelt nog een reeks stoten uit.

Overvaller zwaar aangepakt door bokser

Als zijn handlanger dit ziet, rijdt deze op zijn motor weg. De verbijsterde dief, in de steek gelaten door zijn handlanger, probeerde weg te rennen, maar de jongeman achtervolgde hem totdat deze hem inhaalde en nog een pak slaag uitdeelde.

Ondanks dat hij een helm droeg, waren de stoten van de bokser goed raak dat de vermeende aanvaller gewond raakte en uit zijn gezicht bloedde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws