Oud-bokser pakt uitdager aan in Metro! 'Beter zitten blijven' (video) Ander Nieuws
Ander Nieuws

Oud-bokser pakt uitdager aan in Metro! 'Beter zitten blijven' (video)

Oud-bokser pakt uitdager aan in Metro! 'Beter zitten blijven' (video)

Het is al krap zitten in de metro en als dan iemand nog gaat lopen sarren kan het tot ellende komen. Zo ook tussen de twee mannen in de video, waarvan een zijn hand overspeelde.

Hij werd al gewaarschuwd gewoon te blijven zitten en stoppen met uitdagen. Maar dat mocht niet baten en in een poging te imponeren ging hij zijn waterloo tegemoet. Helemaal toen hij een schaar pakte om mee te steken.

De andere man aarzelde geen seconde op de dreigementen vn zijn rivaal en deelde een paar Popeye kletsers uit. ,,Ik wist dat dit zou gebeuren", zegt een dame op de achtergrond met helderziende gave.

Ging hij te ver?

De vraag is altijd in dit soort situaties of er excessief geweld is toegepast. De man had duidelijk bokservaring. Ging hij te ver?

DISCLAIMER: Dit artikel maakt deel uit van onze rubriek ‘ander nieuws’. De focus ligt hierbij niet op wat er in de arena gebeurt, maar op wat er op straat zoal plaatsvindt. Maar is geen verheerlijking van straat gevechten of andersoortig geweld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws