Joey Berkenbosch pakt eerste plek op Open Nederlands Kampioenschap Worstelen Nieuws
Nieuws

Joey Berkenbosch pakt eerste plek op Open Nederlands Kampioenschap Worstelen

Joey Berkenbosch pakt eerste plek op Open Nederlands Kampioenschap Worstelen

Vandaag vond bij Olympia Utrecht het Open Nederlands Kampioenschap Senioren plaats

Joey Berkenbosch was zeer succesvol vandaag op de Open Nederlands Kampioenschap Worstelen wat gehouden werd in Urecht by Olympia. Wij spraken zijn trainer/coach Bert Kops (Kops Gym Amsterdam) die zeer tevreden was met de eerste plek van Joey. Er volgen nog twee toernooien en Joey is hard op weg deze ook op zijn naam te zetten. Berkenbosch is de absolute topper van Nederland en doet ook internationaal mee aan dit soort wedstrijden.

Foto: Joey en Bert Kops
Foto: Joey en Bert Kops

Worstelen is nog steeds populair

Dat de oeroude worstelsport nog springlevend is in Nederland bewijst dit open kampioenschap waar sportschool de De Halter uit Utrecht met 10 man goed vertegenwoordigd was! De sport is een zeer goede basis voor de zogenaamde Mixed Martial Arts of beter bekend als MMA. Veel van de bekende vechters hebben een worstel achtergrond, vooral de vechters die uit het voormalige Oostblok komen. Maar ook de Amerikanen waar op veel scholen het worstelen tot het keuze pakket behoort.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws