Jerome Le Banner vecht niet op ROAD FC 047 Nieuws
Nieuws

Jerome Le Banner vecht niet op ROAD FC 047

Jerome Le Banner vecht niet op ROAD FC 047
Jerome Le Banner vecht niet op ROAD FC 047

Oli Thompson tegen Deng Chaolong

Oli Thompson (17-10, First Generation MMA)uit het Verenigd Koninkrijk ontdekte al vroeg zijn supersterkte en begon te vechten in Strongman-wedstrijden over de hele wereld. Hij won goud in de sterkste man van Groot-Brittannië in 2006 en was in 2008 de top 20 van de wereld. Thompson maakte in 2009 de overgang naar MMA en vond even snel succes door binnen twee jaar UCMMA-kampioen te worden. Dit leidde tot een kans in de UFC, vervolgens BAMMA, KSW en Bellator, met als hoogtepunt de overwinning van de IGF 2015 Grand Prix door Minowa Man, Chris Barnett en Fernando Rodriguez Jr. te verslaan.

Chinese superioriteit

Deng Chaolong (10-4, Dailan North MMA Club) uit China staat voor zijn grootste gevecht tot nu toe tegen Thompson. De 23-jarige is 1.88 m en heeft een team achter zich staan dat het produceren van goed getrainde MMA-vechters buiten de Sanda-cirkel hoog in het vaandel heet staan. Deng telt 6 TKO's en 3 submissions in zijn winstrecord en hij heeft bewezen dat zijn BJJ een onderdeel van zijn spelplan zal worden. In deel 1 van het toernooi zijn twee wedstrijden beïnvloed en moeten deze worden gewijzigd. Baoyincang stond tegenover Rafael Fiziev, maar de laatste had te maken met visumvertragingen. Van Sasaki Shinji werd verwacht dat hij Albert Cheng tegenover zich zou zien. Ook deze vechters zulle het niet redden op tijd hersteld te zijn. Er wordt nog gezocht naar geschikte vervangers.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws