Bokskampioen verdachte in meedogenloze aanranding zaak Nieuws
Nieuws

Bokskampioen verdachte in meedogenloze aanranding zaak

Bokskampioen verdachte in meedogenloze aanranding zaak
Bokskampioen verdachte in meedogenloze aanranding zaak

WBC-kampioen middengewicht Jermall Charlo is genoemd als verdachte in onderzoek naar aanranding.

Boks ster Jermall Charlo is een verdachte in een politieonderzoek naar een meedogenloze aanranding die naar verluidt in het weekend heeft plaatsgevonden. Zo meldt TMZ Sports.

Politie in Fort Bend County, Texas, vertelde TMZ dat ze op 23 mei rond 22.00 uur op een melding uit een residentie in Missouri City reageerden. In eerste instantie voor een welzijnscontrole.

Wel verdacht niet opgepakt

Agenten zeggen toen ze aankwamen dat iemand meldde dat er een zware mishandeling plaats had gevonden. Hierbij was ernstig lichamelijk letsel veroorzaakt tijdens een feest in de residentie. De politie stelde gelijk een onderzoek in.

De politie heeft Charlo geïdentificeerd als een verdachte in de zaak. De 30-jarige WBC-kampioen middengewicht is op dit moment niet gearresteerd. Charlo is een van de beste boksers binnen de WBC. Met een record van 30-0 in zijn professionele carrière met 22 knockouts.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws