Jamal Ben Saddik aan de klus! 'Kom niet bij jullie thuis' Nieuws
Nieuws

Jamal Ben Saddik aan de klus! 'Kom niet bij jullie thuis'

Jamal Ben Saddik aan de klus! 'Kom niet bij jullie thuis'

Jamal Ben Saddik de Glory zwaargewicht topkickbokser is flink aan het klussen in zijn eigen sportschool Vinci Club. Deze opent in Januari haar deureb en Ben Saddik steekt zelf ook de handen uit de mouwen.

Naast zijn prestaties in de kickboksring begint Ben Saddik zijn eigen sportschool. Deze opent als snel dus moet er nog wat geklust worden om de boel gereed te houden. Op Instagram kunnen de fans even binnen gluren en is te zien dat de kickbokser de handen uit de mouwen steekt.

Bijklussen

,,Zoals jullie zien zijn we hard aan het werk, dat hoort er nu ook eenmaal bij", zegt Ben Saddik. ,,Wordt lid en ik zie jullie twee januari." Voor de nieuwe leden van de sportschool heeft de kickbokser een leuke actie online staan.

Wat betreft het vechten voor Glory is er nog niet bekend wanneer wij Ben Saddik weer terug zullen zien. Wel zegt hij; ,,Wat bijverdienen aangezien er geen wedstrijd vast staat NEE ik kom niet werken bij jullie thuis! "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws