Jake Paul stopt geld in de UFC! 'Meesterlijke zet' Nieuws
Nieuws

Jake Paul stopt geld in de UFC! 'Meesterlijke zet'

Jake Paul stopt geld in de UFC! 'Meesterlijke zet'

Jake Paul lijkt een meesterlijke zet te hebben gezet, de boksende YouTuber stop geld in vechtsport organisatie. Aan het begin van 2022 kregen Paul en UFC-baas Dana White het flink aan de stok met elkaar op sociale media, inzet de salarissen van de vechters binnen de organisatie.

Vandaag kondigde Paul aan geld te hebben gestopt in het moederbedrijf van de UFC, Endeavour. Paul lijkt hiermee een statement te willen maken over het feit dat hij vindt dat de UFC-vechters onderbetaald worden door de organisatie.

Paul bood aan om te stoppen met boksen en te tekenen bij de UFC als White het salaris van vechters zou verhogen en langdurige gezondheidszorg zou bieden. White pakte het aas niet, in plaats daarvan schold hij Paul's manager uit voor klootzak en suggereerde hij dat Paul steroïden gebruikt.

Geen invloed

,,Ik heb samen met mijn partner geïnvesteerd in EDR (UFC)-aandelen; ,,Wij zijn van mening dat EDR de economische waarde op de lange termijn kan vergroten door de beloning van UFC-vechters te verhogen en hen gezondheidszorg te bieden", twitterde Paul.

Het is op dit moment onduidelijk hoeveel Paul in deze onderneming heeft geïnvesteerd. Of wat de kans op succes zal zijn bij het verhogen van het salaris van vechters en het verstrekken van gezondheidszorg aan UFC-vechters. Daar hangt een prijskaartje van $ 4 miljard aan vast en moet immers worden betaald.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws