Jake Paul start MMA-training! Prof-vechters reageren (video) Nieuws
Nieuws

Jake Paul start MMA-training! Prof-vechters reageren (video)

Jake Paul start MMA-training! Prof-vechters reageren (video)

Jake Paul heeft gesuggereerd een MMA-gevecht te houden en nu heeft hij een stap in die richting gezet. De voormalige YouTube-ster lijkt te zijn begonnen met trainen.

Stormenderhand heeft Paul heeft de bokswereld veroverd en heeft een mager record van vijf gewonnen wedstrijden tegen nul verliezen opgebouwd. Zijn laatste prestatie was een gewelddadige KO-overwinning op voormalige UFC-kampioen Tyron Woodley. Dit leverde Paul een sportprijs op.

Na de overwinning op Woodley sprak Paul over het willen hebben van een MMA-gevecht voordat hij zijn bokscarrière zou stoppen. "Ik zie niet in waarom als ik boksen op dit hoge niveau kan doen, ik MMA niet op dit hoge niveau zou kunnen doen", zei Paul tegen ESPN.

Te lastige sport

Gisteren toog Paul naar de sportschool oefende lowkicks en tagde Bellator en PFL in de tweet. Na de tweet reageerde PFL op Paul met een gif van Dwayne Johnson die onder de indruk was. PFL-vedergewichten Brendan Loughnane en Tyler Diamond reageerden ook op de tweet en zeiden dat de kicks goed en indrukwekkend waren.

Hoewel Paul blijft hinten op een MMA-gevecht, lijkt het niet waarschijnlijk dat dit zal gebeuren. Hij is al jaren gefocust op boksen en kan meer geld verdienen met boksen dan met MMA. Ook hoeft hij zich geen zorgen te maken over het trainen van worstelen en andere facetten bij het MMA.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws