Jake Paul start MMA-training! Prof-vechters reageren (video)
Home / Nieuws / Jake Paul start MMA-training! Prof-vechters reageren (video)

Jake Paul start MMA-training! Prof-vechters reageren (video)

Jake Paul heeft gesuggereerd een MMA-gevecht te houden en nu heeft hij een stap in die richting gezet. De voormalige YouTube-ster lijkt te zijn begonnen met trainen.

Stormenderhand heeft Paul heeft de bokswereld veroverd en heeft een mager record van vijf gewonnen wedstrijden tegen nul verliezen opgebouwd. Zijn laatste prestatie was een gewelddadige KO-overwinning op voormalige UFC-kampioen Tyron Woodley. Dit leverde Paul een sportprijs op.

Na de overwinning op Woodley sprak Paul over het willen hebben van een MMA-gevecht voordat hij zijn bokscarrière zou stoppen. “Ik zie niet in waarom als ik boksen op dit hoge niveau kan doen, ik MMA niet op dit hoge niveau zou kunnen doen”, zei Paul tegen ESPN.

Te lastige sport

Gisteren toog Paul naar de sportschool oefende lowkicks en tagde Bellator en PFL in de tweet. Na de tweet reageerde PFL op Paul met een gif van Dwayne Johnson die onder de indruk was. PFL-vedergewichten Brendan Loughnane en Tyler Diamond reageerden ook op de tweet en zeiden dat de kicks goed en indrukwekkend waren.

Hoewel Paul blijft hinten op een MMA-gevecht, lijkt het niet waarschijnlijk dat dit zal gebeuren. Hij is al jaren gefocust op boksen en kan meer geld verdienen met boksen dan met MMA. Ook hoeft hij zich geen zorgen te maken over het trainen van worstelen en andere facetten bij het MMA.

Bekijk ook

Vechtmachine geeft 5 aanvallers pak slaag op parkeerplaats (video)

Wat doe je als er 5 man op je afkomen?

ZIEN! Bokser ring uitgeslagen, land op schoot fotograaf

John "Scrappy" Ramirez sloeg letterlijk zijn tegenstander Jan Salvatierra uit de ring afgelopen nacht in Las Vegas.

‘Jury heeft gefaald!’ Bellator vechtbaas niet blij met uitslag titelgevecht

Scott Coker, de grote baas van Bellator MMA is absoluut niet blij

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page