Israël Adesanya wil het Nigeriaanse antwoord zijn op Manny Pacquiao Nieuws
Nieuws

Israël Adesanya wil het Nigeriaanse antwoord zijn op Manny Pacquiao

Israël Adesanya wil het Nigeriaanse antwoord zijn op Manny Pacquiao

Fans wereldwijd waren blij dat de UFC knockout koning, Israël "Style Bender" Adesanya, contracteerde

Zijn flamboyante en spectaculaire opvallende vechtstijl hebben hem tot nu toe geholpen om tot een 11-0-record te komen. Dit weekend in Perth neemt hij het op tegen Rob Wilkinson op UFC 221 in zijn promotie-debuut. "Ik denk dat veel mensen van me verwachten dat ik deze kerel overloop", zegt Adesanya. "Ik onderschat hem niet, maar ik overschat hem ook niet. Ik weet wat ik doe, ik doe wat ik doe dezelfde energie, verschillende kooi."

Ik zal niet overweldigd raken.

Ik was daar in Vegas voor UFC 219 om Dan Hooker te zien en ik dacht: 'Ok, dit is gewoon weer een show'. Ik heb het nu 11 keer gedaan, dus ik moet blijven doen wat ik doe. "Veel mensen in mijn positie zouden nu in hun laarzen schudden. Je hoort het in mijn stem - dit stoort me niet. Ik twijfel er niet aan dat deze kerel hard zal zijn, maar aan het eind van de dag is hij gewoon een of andere vent. "

De meeste fans kennen Adesanya als "Style Bender"

Een alias die bij zijn opvallende uitvoeringen past. Hij legde uit hoe de geanimeerde serie, The Avator, zijn vechterspersoon inspireerde. "Aang is een Airbender en hij werd de Avatar nadat de laatste stierf. Hij moet zijn bestemming als de Avatar realiseren door alle elementen te beheersen - aarde, vuur en lucht. Ik heb het gevoel dat ik alle verschillende stijlen of elementen van MMA beheerst. Het is mijn lot om de Avatar van dit spel te worden. "

God-Modus aan

Adesanya beweert dat hij een diepe stroomstatus kan ontgrendelen als hij vecht, hij noemt "God-modus", die ook is geleend van dezelfde televisieshow. "Aang raakt de Avatar-staat en hij heeft deze onbeperkte macht. Hij komt in een flow-toestand, weet je, hij is in de zone, "legde hij uit. "Zo voelt het soms voor mij als ik vecht. Het is niet iets dat ik in elk gevecht heb kunnen bereiken, maar de laatste tijd kom ik op het punt dat het beter dan ooit stroomt. Het is een diepe stroomstatus. Weet je, ze hebben tests gedaan wanneer mensen zich in die gemoedstoestand bevinden en er zijn allemaal verschillende soorten chemicaliën die in je hersenen vrijkomen wanneer dat gebeurt.

Gesteund door de UFC

"Je hebt het gevoel dat je niet aangeraakt kunt worden en dat je niet mag missen. God-modus is iets dat ik altijd heb geprobeerd te ontsluiten in mezelf. Zoals ik me nu voel, denk ik dat iedereen dit weekend dit kan zien. 'Het voelt alsof Adesanya één van de kenmerkende prestaties zou kunnen zijn, weg van het in vuur en vlam zetten van het MMA-landschap. Nu hij de grootste promotie achter zich weet, verwacht hij met zijn debuut veel interesse te genereren.

Op het punt om op te stijgen

"Nu voelt het goed om met de UFC de top te bereiken. Ik heb het gevoel dat ik op het punt sta op te stijgen, ik heb het gevoel dat dat is wat er zal gebeuren na mijn debuut, dus laten we kijken hoe de hype-trein overbelast raakt. "Hoewel MMA nog moet groeien in Nigeria, denkt Adesanya dat hij de man kan zijn die de interesse in zijn geboorteland doet ontbranden; heel erg zoals Conor McGregor deed in Ierland met zijn debuut in 2013.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws