Isis Verbeek bestolen van winst in Japan, krijgt kans op titel gevecht! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Isis Verbeek bestolen van winst in Japan, krijgt kans op titel gevecht!

Isis Verbeek bestolen van winst in Japan, krijgt kans op titel gevecht!

Eerder vandaag vocht Isis Verbeek in Japan tijdens een Shoot Boxing toernooi, echter blijkt uit een post op Facebook dat zij ten onrechte de partij verloren heeft. Ook is te lezen dat de organisatie toegeeft dat Verbeek eigenlijk gewonnen zou moeten hebben maar niet meer in het toernooi deel kon nemen, wel biedt men haar als goedmakertje een kans op de titel in een partij gepland voor september. Voor degene die Verbeek niet kennen, zij is een naast kickbokser (o.a. GLORY), ook een begenadigd MMA vechter die recentelijk een contract tekende bij Invicta FC.

Isis Verbeek bestolen van winst, maar krijgt kans op titel gevecht!

Verbeek domineerde en verloor ten onrechte

“Even een verslag over de Japan trip van Isis Verbeek, na 3 rondes te domineren en een shoot aan haar tegenstander te geven wat als exstra punt geldt, werd de winst aan de Japanse tegenstander gegeven tot onze verbazing. Echter na een half uur toen Isis al alles uit had, kwam de promotor naar ons toe om zich te verontschuldigen, en zei dat de jury een grote fout had gemaakt dat Isis de winnaar eingelijk was. Maar helaas was het te laat om haar weer in het tournooi te laten mee draaien.” Aldus Michael Babb op Facebook.

Als goedmaker een kans op de titel

“Dus super klote voor Isis die hier keihard voor had getraind. Als troost bieden ze Isis in september een titel shot aan tegen de winnares van het toernooi. Wat ik wel moet toegeven met een dubbel gevoel, dat zowel de grootste baas, de trainer van haar tegenstander en de promoter wel 10 x sorry hebben gezegd. Dus wel een klote gevoel, die gerechtigd is opgelost. Ush,” vervolgt Babb.

Nederlandse vechters wel vaker bestolen van de winst in het buitenland

Er bereiken onze redactie wel vaker berichten van Nederlandse vechters die ten onrechte verloren hebben in het buitenland, en tot onze verbazing zitten daar best bekende namen bij. Navraag leert dat men dit maar voor lief neemt en als leer moment ziet.

Bekijk ook

Tayfun Ozcan vecht alsnog tegen Marat Grigorian! 'Superbon uitgeschakeld'

Tayfun Ozcan vecht alsnog tegen Marat Grigorian! ‘Superbon uitgeschakeld’

Tayfun Ozcan vecht morgen alsnog tegen Marat Grigorian

Rico vs Hesdy! Stoten en trappen als bommen

Rico vs Hesdy! Stoten en trappen als bommen (video)

Rico Verhoeven en Hesdy Gerges hielden vandaag interviews,

Vechticoon Eddie Alvarez staat open voor UFC of Bellator

Vechticoon Eddie Alvarez staat open voor UFC of Bellator

Eddie 'The Underground King' Alvarez is niet meer in actie geweest

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page