Is Germaine de Randamie bang voor Cris Cyborg? Nieuws
Nieuws

Is Germaine de Randamie bang voor Cris Cyborg?

Is Germaine de Randamie bang voor Cris Cyborg?

Cris Cyborg over Germaine de Randamie: Ze wilde toch niet tegen mij vechten, of is zij gewoon bang voor mij?

Is Germaine de Randamie bang voor Cris Cyborg?

Toen de UFC in maart 2015 Cris Cyborg ondertekende, geloofden velen dat het niet lang zou duren voordat de organisatie een vedergewicht divisie zou creëeren voor Cyborg om te overheersen. In plaats daarvan koos de UFC ervoor dat Cyborg eenmalige gevechten heeft tegen een overmatige concurrentie bij een gewicht van 140 pond en Dana White en de UFC driongen erop aan dat ze geen veergewicht divisie zouden creëren door gebrek aan concurrenten.

Gevecht om de pay-per-view-verkoop te stimuleren

Toch, eerder dit jaar, had de UFC het Holly Holm-gevecht tegen Germaine de Randamie voor de vrouwen 145 pond titel. Het was een beslissing die veel werd gezien als een blatante geldmachine in een poging om een ​​anderszins mondiaal gevecht met een glanzende kampioen riem om de pay-per-view-verkoop te stimuleren. En terwijl sommige fans ontevreden waren over de beslissing, werd Cyborg verhinderd om te vechten terwijl ze een probleem met USADA opgehelderd had en werd aangenomen dat ze de winnaar moest tegenkomen in de ring, zodat alles gereld zou kunnen worden zoals het hoort.

De Randemie te bang om te vechten

Echter dat gebeurde niet. De Randamie won vi een omstrede beslissing van Holm en weigerde haar titel tegen Cyborg te verdedigen. Uiteindelijk leidde deze beslissing van de Randamie er toe dat de UFC haar de titel afnam. Cyborg zei onlangs dat ze dit resultaat al een tijdje verwachtte omdat ze wist dat de Randamie nooit tegen haar zou vechten. Ze is gewoon bang, zo vertelde Cyborg.

"We wisten dat ze nooit tegen mij wilde vechten. Er waren sommige mensen in haar team die mij daarover gewaarschuwd hebben, ze zeiden dat ze niet zouden vechten. Ik wilde de strijd zo snel mogelijk sluiten. Dat zou ik doen. Ik vind het niet zo verrassend of dat ze op het internet hoorde dat haar titel nu vacant is . De UFC was in contact met haar manager, ze wilden me tegen haar zetten, maar ik wist dat het niet zou gebeuren.

Cyborg staat tegen Anderson in de vechtlijst van UFC 214 op 29 juli in Anaheim, Californië.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws