Is dit het saaiste GLORY kickboks gevecht ooit? (video) Nieuws
Nieuws

Is dit het saaiste GLORY kickboks gevecht ooit? (video)

Is dit het saaiste GLORY kickboks gevecht ooit? (video)

GLORY Kickboxing staat bekend als leverancier van de beste kickbokswedstrijden ter wereld. Toch is er ook een gevecht welke fans aanmerken als de saaiste in de geschiedenis van de organisatie.

In de tijd van het inmiddels 'oude GLORY', was de wedstrijd tussen de twee Duitse kickboksers Mo Abdallah en Michael Smolik op GLORY 69, niet een om over naar huis te schrijven. De twee atleten zouden een ware oorlog uitvechten in de ring was beloofd, een bloedvete die in de ring beslecht zou worden.

Hangen en wurgen

Het publiek in de zaal zat dan ook vol verwachting op de tribunes, vol verwachting om te kijken naar de Duitse versie van Rico Verhoeven tegen Badr Hari. Jammerlijk kwam het niet tot vuurwerk, maar werd het een hang en wurg partij. Smolik won uiteindelijk.

GLORY die inmiddels uit de as is herrezen na een faillissement, heeft er twee grote events opzitten en die waren zoals vanouds.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws