Irritantje tegen de vlakte gemept! 'Koekoek hier ben ik' (video) Nieuws
Nieuws

Irritantje tegen de vlakte gemept! 'Koekoek hier ben ik' (video)

Irritantje tegen de vlakte gemept! 'Koekoek hier ben ik' (video)

Oude mannen kunnen nog best wel gevaarlijk zijn en explosieve KO kracht in de vuisten hebben. Dat ervaarde een wegpiraat die het verkeer hinderde aan den lijve.

Na er op gewezen te zijn dat hij van de weg af moest, bleef de man uidagend staan. Anthony een man op leeftijd besloot de onverlaat wel eens even aan te pakken. Toen de straat versperder uit begon te dagen riep de oude man "ik ben hier."

Dikke boem

Tja, dan moet je wel maar allememachies wat een knaller kwam er uit Tony's handen. Met een dikke patsboem ging de krullebol KO neer. Respect voor de ouderen zeggen we dan maar...

DISCLAIMER: Dit artikel maakt deel uit van een voortdurende inspanning om te laten zien wat er meer gebeurt. De focus ligt hierbij niet op wat er in de arena plaatsvind, maar op wat er op straat zoal plaatsvindt. Maar is geen verheerlijking van straat gevechten of andersoortig geweld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws