Ion Cutelaba verwijderd van UFC 217 vanwege mogelijke doping overtreding! Nieuws
Nieuws

Ion Cutelaba verwijderd van UFC 217 vanwege mogelijke doping overtreding!

Ion Cutelaba verwijderd van UFC 217 vanwege mogelijke doping overtreding!

UFC licht zwaargewicht Ion Cutelaba is verwijderd uit UFC 217 en vecht niet tegen Michal Oleksiejczuk.

Als je dacht dat UFC 217 zou ontsnappen aan de gevreesde last-minute annulering van een gevecht, denk dan opnieuw. De licht zwaargewicht Ion Cutelaba, die zaterdagavond zou vechten tegen Michal Oleksiejczuk, werd op de vooravond van het event in Madison Square Garden geconfronteerd met een mogelijke overtreding van USADA. Het is nog niet bekend wat voor verboden stof er bij Cutelaba zou zijn geconstateerd, maar Ion viel op tijdens willekeurige drugtests twee weken geleden.

Ion Cutelaba verwijderd van UFC 217 vanwege mogelijke doping overtreding!

De UFC kondigde vrijdag het nieuws aan:

De UFC-organisatie werd vandaag op de hoogte gebracht dat het Amerikaanse antidopingagentschap (USADA). Ion Cutelaba op de hoogte heeft gebracht van een mogelijke schending van het antidopingbeleid als gevolg van haar onderzoek tijdens vrijwillige testen op Cutelaba op 18 oktober en 19 oktober 2017. USADA heeft Cutelaba voorlopig geschorst, en zijn gevecht tegen Michal Oleksiejczuk is geannuleerd vanaf de strijdkaart van UFC 217 van 4 november 2017.

Cutelaba AKA The Hulk

Cutelaba staat er ook om bekend zichzelf groen te schilderen, en zich voor te doen als De Hulk. De 23-jarige Moldovaar heeft een 2-2 record binnen de ring, maar nu staat hij voor een mogelijke USADA-schorsing. Oleksiejczuk is ook verwijderd van het evenement, dus UFC 217 is gereduceerd tot elf gevechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws