In MMA-getrainde brandweerman voorkomt 'carjacking' Nieuws
Nieuws

In MMA-getrainde brandweerman voorkomt 'carjacking'

In MMA-getrainde brandweerman voorkomt 'carjacking'
In MMA-getrainde brandweerman voorkomt 'carjacking'

Een man die naar verluidt een ambulance probeerde te stelen, kreeg te maken met de verkeerde brandweerman.

Een brandweerman met MMA-training maakte snel werk van een man die dinsdag een ambulance wilde stelen in het Amerikaanse Maryland.

Christopher Broadus, 27, wordt beschuldigd van mishandeling van de eerste graad en poging tot gewapende carjacking. Broadus viel naar verluidt een verpleegster aan en sprong vervolgens in een ambulance die vlak voor de eerste hulp geparkeerd stond. De verdachte was gewapend met een mes.

Hoge kosten

Brandweerman Diego Peclat, die is opgeleid in mixed-martial arts nam actie en ging op de die af, hij werkte Broadus naar de grond. Brandweerman Diego Peclat liep tijdens het incident een paar kleine sneden in zijn rechterhand op. De politie kwam snel ter plaatse en arresteerde de verdachte. Gerechtsverslagen tonen aan dat Broadus een uitgebreide criminele geschiedenis van drugsgebruik heeft.

Peclat kreeg alle lof over zijn ingrijpen, de gemiddelde ambulance kost ongeveer $ 350.000. Hij zal later nog worden voorgedragen voor een eervolle vermelding aldus een gemeente woordvoerder.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws