'In coma': UFC'er Adesanya's trainingspartner na brute aanval in levensgevaar Nieuws
Nieuws

'In coma': UFC'er Adesanya's trainingspartner na brute aanval in levensgevaar

'In coma': UFC'er Adesanya's trainingspartner na brute aanval in levensgevaar

Fau Vake (25) ligt al twee dagen in coma na een vermeende aanval door een bende in Auckland, Nieuw Zeeland. De jonge zeer getalenteerde vechter die onder andere met Israel Adesanya (UFC kampioen traint, balanceert op het randje van de dood.

Zondag werd Vake aangevallen door een groep mannen, de vechter probeerde zich te weren maar de overmacht was te groot. Hij werd dusdanig mishandeld dat hij in coma raakte en met spoed in het ziekenhuis opgenomen werd.

Zwaar mishandeld

Adesanya melde op zijn Instagram dat het talent vecht voor zijn leven; ,,Fau leeft en vecht nog steeds !!! Bid alstublieft voor hem '', schrijft Adesanya bij een foto en video van zijn trainingspartner Vake. Te zien is dat de vechter aan een beademingsapparaat ligt voor levensondersteuning in het ziekenhuis.

Veel bekende UFC-vechters betuigen hun steun aan het slachtoffer; 'Blijf vechten, broer', schreef Alex Volanovski." Inmiddels zijn een aantal mannen opgepakt en voorgeleidt bij de rechter. zij worden er van verdacht Vake die vader is van een jonge dochter te hebben aangevallen en mishandeld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws