‘In coma’: UFC’er Adesanya’s trainingspartner na brute aanval in levensgevaar – Vechtsport Info
Home / Nieuws / ‘In coma’: UFC’er Adesanya’s trainingspartner na brute aanval in levensgevaar

‘In coma’: UFC’er Adesanya’s trainingspartner na brute aanval in levensgevaar

Israel Adesanya (links) met Fau Vake

Fau Vake (25) ligt al twee dagen in coma na een vermeende aanval door een bende in Auckland, Nieuw Zeeland. De jonge zeer getalenteerde vechter die onder andere met Israel Adesanya (UFC kampioen traint, balanceert op het randje van de dood.

Zondag werd Vake aangevallen door een groep mannen, de vechter probeerde zich te weren maar de overmacht was te groot. Hij werd dusdanig mishandeld dat hij in coma raakte en met spoed in het ziekenhuis opgenomen werd.

Zwaar mishandeld

Adesanya melde op zijn Instagram dat het talent vecht voor zijn leven; ,,Fau leeft en vecht nog steeds !!! Bid alstublieft voor hem ”, schrijft Adesanya bij een foto en video van zijn trainingspartner Vake. Te zien is dat de vechter aan een beademingsapparaat ligt voor levensondersteuning in het ziekenhuis.

Veel bekende UFC-vechters betuigen hun steun aan het slachtoffer; ‘Blijf vechten, broer’, schreef Alex Volanovski.” Inmiddels zijn een aantal mannen opgepakt en voorgeleidt bij de rechter. zij worden er van verdacht Vake die vader is van een jonge dochter te hebben aangevallen en mishandeld.

Bekijk ook

KIJKEN: UFC 264 Poirier vs McGregor 3 trailer gelanceerd

Er is een trailer vrijgegeven voor UFC 264, met als headliner het trilogiegevecht tussen Dustin Poirier en Conor McGregor

Adesanya houdt UFC-titel tegen Vettori in 5 ronden oorlog (video)

Aan het einde van het gevecht was het Vettori die er nog steeds van overtuigd was te hebben gewonnen.

Bruut geweld en zware knock-outs tijdens MMA-event in Mexico

Het Ikon 7 MMA evenement in LOS MOCHIS, Sinaloa, Mexico afgelopen nacht had een aantal stevige knokpartijen op het programma staan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page