'Ik wil Conor McGregor': YouTube ster daagt top UFC-vechters uit Nieuws
Nieuws

'Ik wil Conor McGregor': YouTube ster daagt top UFC-vechters uit

'Ik wil Conor McGregor': YouTube ster daagt top UFC-vechters uit
'Ik wil Conor McGregor': YouTube ster daagt top UFC-vechters uit

Jake Paul mag dan een grote naam op YouTube zijn. In de vechtsport wereld staat hij nog onderaan. Ook al sloeg hij een andere YouTuber knock-out in een bokswedstrijd.

Het lijkt de YouTube ster flink naar de bol te zijn gestegen. Jake Paul wil een knokpartij met UFC koning Conor McGregor. En als de Ier niet wil dan heeft hij nog twee namen op zijn lijstje staan. Namelijk Jorge Masvidal en Ben Askren. Waarvan de laatste herstellende is van een kunstheup operatie.

Paul die een record heeft van een gewonnen bokswedstrijd. Motiveert zijn uitdaging door te zeggen dat hij iedereen aankan. ,,Ik ben nu klaar voor deze jongens. Dus, Ben Askren, Masvidal, de McGregors van deze wereld. Die gaan neer en mensen zullen het zien. Ik moet mezelf bewijzen. Ik praat veel. Ik weet dat ik veel praat, maar dat komt omdat ik er zelfverzekerd over ben", zegt de YouTuber.

Geen schijn van kans

Voordat Jake Paul zelfs maar kan dromen over dit soort gevechten. Zal hij eerst aankomend weekend zijn best moeten doen. De Amerikaan staat op de undercard van het Mike Tyson vs. Ry Jones Jr event. Nate Robinson zal daar zijn tegenstander zijn. Echter zal een top boksgevecht ver weg zijn voor Paul.

Al zegt hij getraind te hebben met WBC- en WBA-kampioenen en dat hij het goed doet. Zullen McGregor en zijn collega's niet warm lopen. Deze hebben andere ambities. Bovendien zou Paul een boks gevecht niet overleven. Zo zeggen de fans die massaal reageerden op zijn uitdagingen. En deze afdoen als grote onzin.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws