'Ik steun Badr, gevecht Jamal vs Levi is 50-50': Vechtlegende Manhoef Nieuws
Nieuws

'Ik steun Badr, gevecht Jamal vs Levi is 50-50': Vechtlegende Manhoef

'Ik steun Badr, gevecht Jamal vs Levi is 50-50': Vechtlegende Manhoef

Melvin Manhoef is een gevestigde naam in de vechtsportwereld. De kickboks en MMA-vechter juicht op 19 maart voor Badr Hari op Glory 80, Hasselt. Zelf staat Manhoef op 6 mei in de Bellator kooi in Parijs bij Bellator MMA.

In een interview gisteren met MMASucka zegt Manhoef die samen met een van zijn vecht talenten Jay Overmeer te zien was, dat hij juicht voor Badr. Op 19 maart staat deze in een herkansing met de Pool Arek Wrzosek. ,,Ik train nu samen met Badr, natuurlijk juich ik voor hem", zegt Manhoef.

Doorgewinterde vechter

Over de wedstrijd tussen Jamal Ben Saddik en Levi Rigters is Manhoef duidelijk; ,,Dat is 50-50% kans. Levi is jong en hongerig, Jamal is de doorgewinterde vechter. " Overmeer die bij Manhoef's WFL-organisatie vandaan komt vecht ook tijdens Glory 80 in Hasselt.

Daarover zegt Manhoef te verwachten dat Overmeer een prestatie zal neerzetten die hem gelijk op de kaart zal zetten bij Glory. Manhoef zelf vecht op 6 mei tijdens Bellator MMA in Parijs tegen de gevaarlijke Yoel Romero. Ook zegt Manhoef voor de huidige en komende kickboks generatie een voorbeeld te willen zijn. Voor meer bekijk het interview.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws