'Ik sloeg hem niet dood'! Bokser ontkent doodsoorzaak rivaal
Home / Nieuws / ‘Ik sloeg hem niet dood’! Bokser ontkent doodsoorzaak rivaal

‘Ik sloeg hem niet dood’! Bokser ontkent doodsoorzaak rivaal

Dillon Cleckler heeft verklaring afgegeven nadat tegenstander Justin Thornton stierf na hun recente blote vuist boksgevecht. Op 20 augustus stonden beide boksers tegenover elkaar, waar Thornton KO werd geslagen en met zijn hoofd op het canvas knalde.

Na het gevecht werd Thornton opgenomen op de intensive care. In gevecht sloeg Cleckler zijn rivaal Thornton knock-out waardoor deze gedeeltelijk verlamd raakte. Gisteren overleed Thornton aan de gevolgen van de ‘KO’. Maar Checkler zegt in een post op Instagram dat hij niet de oorzaak is van de dood van Thornton.

Ik sleg hem niet dood

Volgens Cleckler was Thorntons doodsoorzaak eigenlijk longontsteking. ,,Als vechter bereidt niets je voor op het nieuws dat ik vanmorgen op weg naar de training ontving. Sommigen van jullie hebben het misschien nog niet gehoord, maar mijn laatste tegenstander Justin Thornton is gisteravond overleden aan een longontsteking”, schreef Checkler.

,,Ik kan het niet helpen, maar ben absoluut kapot omdat ik Justin al jaren ken. Niet veel mensen weten dit, maar we hebben 8 jaar geleden gevochten en hij vertelde me meteen dat hij de rematch wilde. Ik weet dat toen hij het telefoontje kreeg om eindelijk die rematch op een groter podium te krijgen, hij een enorme kans zag en die greep. “

Rip krijger

,,Justin is een krijger. Het zit hem in het bloed om te vechten. Hij hield ervan. Hij vocht tegen iedereen, altijd en overal en toen ik geen tegenstander had, greep hij nog steeds de kans om weer bij mij binnen te komen.”

,,Elke man of vrouw die in de ring of de kooi stapt is speciaal, ze nemen een risico dat 99,99% van de wereld nooit zou nemen en soms weet ik nog steeds niet waarom we het doen … maar Justin was zijn hele leven een vechter en verdient niets dan respect!!! Mijn gedachten en gebeden zijn op dit moment bij Justin Thornton en zijn familie. RIP krijger”, aldus Checkler.

Bekijk ook

'Stop met doping! McGregor uitgedaagd door oud-rivaal voor gevecht

‘Stop met doping! McGregor uitgedaagd door oud-rivaal voor gevecht

Na zijn gewonnen wedstrijd daagde hij Conor McGregor uit.

Uit de cel de ring in! 'Stop nooit met vechten'

Uit de cel de ring in! ‘Stop nooit met vechten’

Ruim 8 maanden bracht Velasquez door in de gevangenis

Billy 'Bruce Lee' leverkicks rivaal kotsmisselijk! 'Nasty'

Billy ‘Bruce Lee’ leverkicks rivaal kotsmisselijk! ‘Nasty’ (video)

Deze ging schreeuwend van de pijn en kotsmisselijk naar het canvas

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page