Jake Paul verslaat Anderson Silva! 6e overwinning als profbokser | video
Home / Nieuws / Jake Paul verslaat Anderson Silva! 6e overwinning als profbokser | video

Jake Paul verslaat Anderson Silva! 6e overwinning als profbokser | video

Jake Paul verslaat Anderson Silva in 6e overwinning als profbokser | video

Jake Paul behaalde afgelopen nacht zijn 6e overwinning als profbokser door Anderson Silva te verslaan. De knock-out bleef uit, Paul won door punten de wedstrijd van MMA-legende Silva. De drie juryleden scoorden de wedstrijd 77-74, 78-73, 78-73, allemaal in het voordeel van Paul.

Youtube ster Jake Paul verhoogde zijn professionele boksrecord naar een perfecte 6-0. Door een beslissingsoverwinning van acht ronden op MMA-icoon Anderson Silva in Desert Diamond Arena in Glendale, Arizona.

“The Problem Child” scoorde de enige knock-down van het gevecht en stuurde Silva in de laatste ronde naar het canvas. Het was pas de tweede keer dat de 47-jarige in de ring werd neergehaald. De laatste keer dat het Silva overkwam was in 1998, tijdens zijn eerste professionele bokswedstrijd.

Echt boksen

“Het is moeilijk om hier binnen te komen en te vechten met een jonge gozer”, zei Silva na het gevecht. “Ik heb hard getraind en mijn best gedaan. Jake was vandaag de betere vechter. … Ik denk dat mensen deze jongen moeten respecteren.”

Voor Paul was het slopende gevecht van acht ronden zowel de grootste test als het meest vermakelijke gevecht uit zijn jonge carrière. Hij heeft nu twee van zijn zes gevechten bij besluit gewonnen. Na het gevecht riep Paul een andere MMA-ster, Nate Diaz, en daagde hem uit voor een gevecht.

“Ik wil Nate Diaz. Hij is een bitch”, zei Paul. “Hij probeerde mijn kleedkamer binnen te komen. Hij probeerde wat shit te veroorzaken. Dan verlaat hij altijd de verdomde arena. Nate Diaz, stop met een bitch te zijn en vecht tegen me.”

Bekijk ook

Badr Hari geeft inkijkje in eigen sportschool keten

Badr Hari geeft kijkje in eigen sportschool keten | video

Het is mijn verjaardag, dus laat ik wat verjaardagsnieuws met jullie delen

Tiener gebruikt MMA tegen volwassen kerel! 'Hier die tv' | video

Tiener gebruikt MMA tegen volwassen kerel! ‘Hier die tv’ | video

Een tiener die een gestolen tv wilde terughalen raakte in gevecht met een volwassen kerel

Mes in de rug! UFC-ster Khabib verliest wereldtitelhouder

. De organisatie is eigendom van Khabib Nurmagomedov

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page