IJS Boksen! Broer slaat broer 'KO': nieuwe vechtsport Ice Wars (video) Nieuws
Nieuws

IJS Boksen! Broer slaat broer 'KO': nieuwe vechtsport Ice Wars (video)

IJS Boksen! Broer slaat broer 'KO': nieuwe vechtsport Ice Wars (video)

Jordan en Ben Kennedy sloegen flink op elkaar in tijdens het nieuwe vechtsport event Ice Wars. Dit is een soort van prijsvechten op IJshockey schaatsen. Het eerste Ice Wars evenement werd gisteren gehouden in het River Cree Resort and Casino in Enoch, Alta, Canada.

Niet alleen de gebroeders Kennedy gingen elkaar te lijf in een van de wedstrijden wat wel iets weg heeft van boksen op het ijs. Jordan die normaliter uitkomt voor de Clarenville Caribous nam een gevecth aan tegen zijn broer Ben een Amherst College speler.

Het was Jordan die Ben knock-out sloeg maar er stonden meer gevechten op het programma. Elk gevecht bestaat uit twee rondes van één minuut met een pauze van één minuut ertussen. Er is ook een 'ijsbreker' over time ronde van 30 seconden zijn in het geval van een gelijkspel.

Lange wachtlijst

,,Dit is was eerste Ice Wars evenement en we hebben een aantal behoorlijk grote jongens die strijden", zei Ice Wars-president, AJ Galante. ,,Uiteindelijk hadden we een wachtlijst voor jongens die wilden vechten", zei hij. ,,In 2006 was er een gelijkaardig concept dat heette de Battle of the Hockey Enforcers."

Galante merkte ook op dat Ice Wars 1.000 vierkante voet synthetisch ijs heeft gekocht, zodat ze het evenement naar elke locatie kunnen brengen waar ze maar willen. Als een soort rondtrekkende attractie. Bekijk onderstaand nog een aantal Ice Wars gevechten

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws