'Hou je bek!' Vechtbaas White los op bokslegende De La Hoya
Home / Nieuws / ‘Hou je bek!’ Vechtbaas White los op bokslegende De La Hoya

‘Hou je bek!’ Vechtbaas White los op bokslegende De La Hoya

'Hou je bek!' Vechtbaas White los op bokslegende De La Hoya

Dana White, UFC president is flink los gegaan op oud-bokser Oscar De La Hoya. Deze stuurde berichten aan UFC-kampioen Alexander Volkanovski over de beloning van vechters binnen de organisatie. De La Hoya zegt dat deze te weinig betaald krijgen.

De berichten van De La Hoya aan Volkanovski werken als een rode lap op een stier bij White. Deze ging dan ook los op de oud-bokser door te zeggen dat deze zelfs een nep coronabesmetting gebruikte om een gevecht met Vitor Belfort te ontlopen.

De La Hoya zegde af tegen Belfort die een paar weken Evander Holyfield, 58, knock-out sloeg in de wedstrijd waar eerstgenoemde had moeten vechten.

Namaak corona patient

,,Hey Alex Volkanovski, je hebt zojuist een brute strijd voor UFC gewonnen en 1/20 verdiend van wat je waard bent”, twitterde De La Hoya terwijl hij White tagde. ,,Dana White heb verdomme respect voor jezelf en deze vechters en betaal deze krijgers wat ze verdienen. “

White reageerde vrijwel direct op de plaaggeest; ,,Hou je bek crack hoofd. Je deed alsof je Covid had en me berooft van het kijken Belfort die je knock-out had geslagen. Je zou een Oscar moeten winnen voor je ziekenhuisprestaties”, aldus White die het bloed van de oud-bokser wel kan drinken.

Bekijk ook

‘Glory kampioen vertrekt met stille trom!’ Tekent bij MMA-organisatie

Waarom wordt het stil gehouden?

‘Waar zit je?’ McGregor uitgedaagd door oud-rivaal

Waar zit je McNuggets

Dodelijke aanval! ‘Bekende bokser ernstig gewond, vriend overleden’

Ik hoorde geschreeuw. Ze riepen: ‘Een beer!’

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page