Honkbalknuppel aanval: UFC-vechter Jared Gordon 'wurgt' dader knock-out Nieuws
Nieuws

Honkbalknuppel aanval: UFC-vechter Jared Gordon 'wurgt' dader knock-out

Honkbalknuppel aanval: UFC-vechter Jared Gordon 'wurgt' dader knock-out
Honkbalknuppel aanval: UFC-vechter Jared Gordon 'wurgt' dader knock-out

Een getraind UFC-vechter proberen aan te aanvallen met een honkbalknuppel is geen goed idee.

Daar kwam een man hardhandig achter die probeerde verhaal te halen bij UFC-vechter Jared Gordon. Op twitter plaatste Gordon vrijdagnacht twee video's waarin te zien is dat de UFC-vechter een man overmeesterd die hem en enkele familieleden te lijf wilde gaan met een honkbalknuppel.

Gordon is een Amerikaanse mixed martial artist. Hij was de lichtgewichtkampioen van Duelo De Giagantes in Mexico en vedergewichtkampioen voor Cage Fury Fighting Championships in de Verenigde Staten. Hij neemt deel aan de Lichtgewicht-divisie van de UFC. Dus niet echt slim om zo'n geoefend vechter aan te willen vallen.

Dan maar knock-out

Op twitter zegt Gordon: "Had een geweldige nacht met mijn ouders, mijn neef en haar man vanavond in Chicago. Ik nam een video van deze man zij bumpersticker die ik zag toen we terug liepen naar het hotel, hij keurde het niet goed en haalt een honkbalknuppel uit zijn kofferbak … zie de volgende video voor de rest. "

De man was boos omdat Gordon de bumpersticker met de niets verhullende tekst 'i love crack whores' filmde. Het koste Gordon en zijn familieleden enige moeite de man te overmeesteren. "Het kostte me moeite hem niet te slaan. Dus stapte ik in plaats daarvan op zijn nek, en hij werd ongeveer 2-3 seconden slaperig … en ging vrolijk weer verder, " zegt Gordon.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws