'Hij breekt!' Vechter wijst scheids op armblessure tegenstander Nieuws
Nieuws

'Hij breekt!' Vechter wijst scheids op armblessure tegenstander

'Hij breekt!' Vechter wijst scheids op armblessure tegenstander

Sofia Bagishvili KSW-vechter heeft een voorliefde voor het klemzetten van armen en ze scoorde afgelopen weekend opnieuw een submission winst. Waarbij ze Anita Bekus met een vervelende armlock klem zette.

Maar hoewel ze Bekus klam had, weigerde het Poolse strogewicht af te tikken, dus moest Bagishvili zowel haar als de scheidsrechter helpen beseffen dat het gevecht voorbij was.

Liever breken

Je kunt in de clip zien dat de arm van Bekus op een slechte manier was gebogen. Gelukkig voor Bagishvili had ze zo de controle dat ze de aandacht kon afleiden van haar eindgreep om de scheidsrechter erop te wijzen dat haar tegenstander geblesseerd leek te zijn.

Bekus tikte nog steeds niet, maar toen de scheidsrechter eenmaal beter zicht had op wat er aan de hand was, nam hij de verstandige beslissing om het gevecht te staken. Vechters krijgen meestal te horen dat ze tot de bel moeten vechten of totdat er enige vorm van tussenkomst van de scheidsrechter.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws