'Het grote gevaar voor UFC en Bellator is hier!' (video) Nieuws
Nieuws

'Het grote gevaar voor UFC en Bellator is hier!' (video)

'Het grote gevaar voor UFC en Bellator is hier!' (video)

Trillers Triad Combat-evenement staat nu in de boeken. De slimme aanpak van een vechtsport evenement gecombineerd met een muziek concert lijkt nu al een groot succes. De wereldberoemde heavy metalband Metallica trad op in de pauzes. Dit trok ongetwijfeld hardrock fans die niet snel een kaartje zouden kopen voor een vechtsport event.

De officiële Fite TV Pay Per View verkopen nog moeten worden vrijgegeven, toch wordt het door sommigen al als een succes beschouwd. Voormalig UFC-kampioen Rampage bijvoorbeeld, hield van wat hij zag. Zozeer zelfs dat hij zegt dat Triad Combat zowel de UFC als Bellator het flink moeilijk kan gaan maken.

Dana White wilde niet komen

,,Het is iets nieuws. Ik denk dat het een blijvertje is", vertelde Jackson na het evenement aan MMA Junkie.,,Ik denk dat de UFC zich zorgen zal maken. Ik weet niet wat de reactie van Dana White (UFC-baas. Red) zal zijn. Ik denk eerlijk gezegd dat Triller een groot gevaar is voor de UFC en Bellator. Dat is mijn mening." (Lees verder onder twitter bericht).

Trillers grote baas Ryan Kavanaugh begon al met het spel, die UFC-baas White zaterdagavond had uitgenodigd om te laten zien "hoe een goede productie wordt gedaan". Echter weigerde White volgens Kavanaugh te komen. Ook zegt de Triller baas dat de UFC-vechters en anderen in de rij zullen staan om bij Triller te vechten vanwege de hoge beloningen. Kavanaugh speelt hhier handig in op het feit dat beweert wordt dat UFC-vechters onderbetaald zouden zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws