'Het gaat goed met Badr!' Zorgen om kickbokslegende onterecht Nieuws
Nieuws

'Het gaat goed met Badr!' Zorgen om kickbokslegende onterecht

'Het gaat goed met Badr!' Zorgen om kickbokslegende onterecht

Badr Hari is de afgelopen dagen het middelpunt van de aandacht, vooral de Instagram posts van de kickbokser zijn onderdeel van gesprek. Maar er blijkt geen reden tot ongerustheid, het gaat goed met de topatleet.

Fans spraken hun zorgen uit over het welzijn van Badr nadat deze zijn Instagram posts op een ietwat andere wijze vorm gaf dan gewend. Nadat de fans met gemixte emoties reageerden op de posts dook de media volop in de zaak. Badr zou gehacked zijn dat kon haast niet anders.

Niks aan het handje

Tijd na alle geruchten en zorgen om navraag te doen of er iets aan de hand is. ,,Het gaat goed met Badr, Sterker nog er is niets aan de hand met hem", zegt trainer-coach Said El Badaoui tegen onze redactie. ,,Of Badr zijn account gehacked is weet ik niet, maar met hem is in ieder geval niets aan de hand. "

Geen reden tot zorgen dus voor de fans. Recentelijk vertelde El Badaoui al dat Badr weer in de sportschool aan het trainen is, hiermee de geruchten aan de kant schuivende dat deze zwaar geblesseerd zou zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws