Hell-O-Wien! Karateman blijkt vechtmachine (video) Nieuws
Nieuws

Hell-O-Wien! Karateman blijkt vechtmachine (video)

Hell-O-Wien! Karateman blijkt vechtmachine (video)

Halloween was voor een karatevechter een echt feestje. De man die er flink op los ging pakte een aantal aanvallers aan, maar werd uiteindelijk door de Politie afgevoerd.

Halloween wordt in Amerika groots gevierd, het spookachtige feest waar iedereen als horror figuren gekleed rondgaan kreeg in Ohio een staartje. We zien een man in karatepak er flink op los slaan. De zwartebander staat zijn mannetje.

Karate traktatie

Het trick or treat gevecht gaat er goed op totdat de politie arriveert en met een paar man de karateka te lijf gaan. Waarom het gevecht ontstond is niet bekend, wel dat het flink wat commotie veroorzaakte.

DISCLAIMER: Dit artikel maakt deel uit van een voortdurende inspanning om te laten zien wat er meer gebeurt. De focus ligt hierbij niet op wat er in de arena plaatsvind, maar op wat er op straat zoal plaatsvindt. Maar is geen verheerlijking van straat gevechten of andersoortig geweld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws