Haters! Transgender-man reageert na winst op vrouw in MMA-debuut Nieuws
Nieuws

Haters! Transgender-man reageert na winst op vrouw in MMA-debuut

Haters! Transgender-man reageert na winst op vrouw in MMA-debuut

In de voetsporen van Fallon Fox nam McLaughlin deel aan haar eerste pro MMA-gevecht met Combate Global. In de tweede ronde versloeg zij Celine Provost na een fascinerend actievol gevecht in de eerste ronde.

Terwijl het debat woedt over de vraag of ze al dan niet had mogen meedoen, ging McLaughlin naar sociale media en sprak haar haters aan. ,,Goedemorgen, vrienden, supporters en anderen! Ik krijg veel variaties van dezelfde vervelende berichten die me een bedrieger noemen alsof ik niet zomaar anderhalve ronde in elkaar ben geslagen", schrijft McLaughlin.

Toon respect

,,Jullie moeten Celine Provost wat respect tonen. Ze maakte me meer dan eens bijna af, en op scorekaarten won ze zeker die eerste ronde. Dit is de enige post die ik hierover zal plaatsen. Transfoben maken mij alleen maar sterker."

De discussie of mannen die transformeren naar vrouw wel mee mogen doen aan dames sporten laaide op na het gevecht van McLaughlin. Het kracht verschil zou te groot zijn en oneerlijk tegenover de vrouwelijke tegenstanders.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws