GROTE SMOEL: Colby Covington uit training team gegooid Nieuws
Nieuws

GROTE SMOEL: Colby Covington uit training team gegooid

GROTE SMOEL: Colby Covington uit training team gegooid
GROTE SMOEL: Colby Covington uit training team gegooid

Blijkbaar kunnen kan een grote mond toch gevolgen hebben, zelfs voor een bekende MMA vechter. UFC vechter Colby Covington heeft zich in de nesten gewerkt.

Colby Covington heeft voor zichzelf een kleine schare fans en een veel grotere groep geïrriteerde kijkers opgebouwd met zijn onbezonnen, onzin praten. Bovendien maakte Covington de vreemde keuze om zijn eigen teamgenoten van American Top Team aan te vallen.

Met name door schaduw te werpen in de richting van Jorge Masvidal, Dustin Poirier en Joanna Jedrzejczyk. Het lijkt erop dat het trainings team genoeg heeft van zijn capriolen. De grote mond van Covington haalde vaak her bloed onder de nagels van velen vandaan.

Vuilpraterij

Eerder deze week werd duidelijk dat Covington niet langer vermeld stond op het Welterweight-rooster op de website van ATT zijn thuisbasis. Dat is niet genoeg om definitief te zeggen dat hij uit het team is gezet, maar het is behoorlijk solide bewijs.

Als Covington inderdaad is verwijderd uit de sportschool, is dit waarschijnlijk te wijten aan zijn veelvuldige schending van ATT's anti-vuillpraatbeleid, een reeks richtlijnen die is opgesteld vanwege Covington zelf!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws