GROOTSTE KICKBOKS CONTRACT OOIT VOOR RICO VERHOEVEN – Vechtsport Info
Home / Nieuws / GROOTSTE KICKBOKS CONTRACT OOIT VOOR RICO VERHOEVEN

GROOTSTE KICKBOKS CONTRACT OOIT VOOR RICO VERHOEVEN

GROOTSTE KICKBOKS CONTRACT GETEKEND DOOR RICO VERHOEVEN

Vanmorgen werd bekend gemaakt door Rico Verhoeven zelf dat hij het grootste kickboks dat er bestaat heeft getekend met Glory. Hij werd geïnterviewd voor de stichting Sara waar hij ambassadeur voor is. Deze stichting draagt bij aan het inzamelen van fondsen voor kinderen met spierziekten. Mattie Valk op Qmusic vertelde hij over het tekenen van een groot nieuw contract bij de internationale kickboxbond Glory.

De Nederlandse kickbokser zal zich meer gaan bezighouden met de verspreiding van de sport wereldwijd en wordt hiermee het gezicht van GLORY. Zoals hij zelf al zegt is dit het grootste kickboks contract ooit.

Lees hier meer over Sara en wat Rico Verhoeven doet voor dit zeer goede doel wat wij bij Vechtsport-Online.nl van harte ondersteunen.

Glory Ambassadeur

Rico Verhoeven gaat zich toeleggen op het positief promoten van de kickboks sport die ontzettend populair is geworden in de afgelopen tijd. Rico heeft hier positief aan bijgedragen en kan dan ook gezien  worden als een waardig ambassadeur voor de sport.

Wereldwijd

Verhoeven zal wereld wijd terug te vinden zijn op allerlei gala’s en evenementen ter promotie van de sport, zo zal hij in China verschijnen om daar de sport positief onder de aandacht te brengen. Hij zal alles wat met kickboksen te maken heeft gaan promoten.

Talent scout

Ook zal Verhoeven afreizen naar Amerika waar hij op zoek zal gaan naar jong kickboks talent, hier zal kennis en kunde van pas komen. Spannende tijden dus voor Rico Verhoeven, de kickboks sport in het algemeen. Wij wensen Rico veel succes met zijn nieuwe contract en het positief promoten van de kickboks sport.

Bekijk ook

Fury: ‘Wilder is de meest gevaarlijke tegenstander voor mij’

Ik respecteer hem als de beste bokser in de geschiedenis

Super gaaf! MMA-legende Silva bezorgt jonge fan dag van zijn leven (video)

Anderson Silva maakte de dag van een jonge fan tijdens een open training in Guadalajara.

Logan Paul ontkent SPOOK knock-out: ‘Houdt je bek’

Logan Paul ontkent dat hij knock-out ging tijdens zijn recente oefengevecht met bokslegende Floyd Mayweather.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page