Gratis knokken kijken vandaag! 'Nederlandse topvechters in actie' Nieuws
Nieuws

Gratis knokken kijken vandaag! 'Nederlandse topvechters in actie'

Gratis knokken kijken vandaag! 'Nederlandse topvechters in actie'

Gegard Mousasi staat vandaag tegenover Austin Vanderford bij Bellator. Reinier de Ridder vecht in Singapore en je kunt het gratis meekijken. Wij hebben de informatie en hoe laat je kunt genieten van de gevechten.

Een van Nederlands gevaarlijkste vechters tweedivisie ONE wereldkampioen Reinier de Ridder verdedigt zijn middengewicht titel tegen ONE weltergewicht wereldkampioen Kiamrian Abbasov. En de Turks-Nederlandse Murat Aygun staat tegenover Roman Kryklia voor de ONE Light Heavyweight Kickboxing Wereld Titel.

Beiden vechten vandaag in Singapore tijdens ONE Full Circle welke al om 11:00 uur gratis te zien is via YouTube, kijk hieronder live mee.

Mousasi staat in Dublin tegenover Vanderford die zal proberen om de wereldtitel van de Nederlander af te pakken. De fans geven de Amerikaan weinig kans maar de strijd is pas gestreden bij het luidden van de laatste ronde bel.

Kampioen Mousasi heeft beloofd voor de "kill" te gaan in wat een spannende wedstrijd zal worden. De wedstrijd tussen Mousasi en Vanderford zal vanavond vanaf 22:00 uur vanavond te zien zijn via Spike.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws