Gokhan Saki: Ik ga worstelcoaches rijk maken en zij zullen mij bedanken! Nieuws
Nieuws

Gokhan Saki: Ik ga worstelcoaches rijk maken en zij zullen mij bedanken!

Gokhan Saki: Ik ga worstelcoaches rijk maken en zij zullen mij bedanken!

Voormalig kickboks kampioen Gokhan Saki haalde het ultieme uit zijn debuut bij de UFC door Henrique da Silva te verslaan!

Nu zal hij binnenkort opnieuw te zien zijn, want hij zal op 30 december 2017 in Las Vegas, Nevada, wederom in de ring staan om tegen Khalil Rountree in het komende UFC 219 zijn kunnen te gaan tonen. En terwijl Saki, Rountree als een goede vechter ziet, komt hij op het einde van de dag niet dicht bij zijn eigen vaardigheidsniveau.

Gokhan Saki: Ik ga worstelcoaches rijk maken en zij zullen mij bedanken!

Er veel zal geld in het worstelen worden verdiend

Dat gezegd hebbende, als het erop komt, zegt Saki dat Rountree zo snel mogelijk op de grond komt. Dat gezegd hebbende zegt Saki dat alle toekomstige tegenstanders hun voorwaartse worstelen moeten verbeteren, waardoor er veel geld in het worstelen zal worden verdiend onder andere door de diverse coaches.

"Khalil is een harde werker, denk ik. Hij is een mooie vechter, maar met mij weet ik zeker dat hij zal proberen met mij te worstelen, vertelde Saki eerder aan MMA Fighting. Ik denk dat veel worstel coaches mij zullen gaan bedanken omdat ze nu groot geld kunnen maken. "Iedereen zal nu privé worstellessen willen omdat ze niet staand tegen mij willen vechten".

Saki, ik ben een echte stoter

"Zijn staande vecht techniek is leuk, maar ik heb tegen iedereen gevochten. In mijn ogen probeert hij te slaan, ik ben een stoter", voegde hij eraan toe. Mijn vaardigheden werden vergeleken met die van wereldklasse voetballer Ronaldo, terwijl Khalil die van een gemiddelde Jan met de pet die op een zonnige dag voetbal speelt". "Het is alsof ik Ronaldo ben, en hij speelt gewoon voetbal in het park met zijn vrienden".

"Wat je in Japan van mijn kickboksen zag was misschien 35 procent. Ik trainde niet veel kickboksen voor de partij, omdat ik zo veel verschillende dingen zo snel moest leren. Er was te veel te doen, voegde hij eraan toe. "Nu begrijp ik het spel meer en de manier waarop ik moet trainen. Nu maak ik tijd voor alles en op een slimme manier".

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws