Gökhan Saki: 'Deze idioot is geen kickboks coach' Nieuws
Nieuws

Gökhan Saki: 'Deze idioot is geen kickboks coach'

Gökhan Saki: 'Deze idioot is geen kickboks coach'

Gökhan Saki behoort tot de absolute top van de kickboks en MMA-wereld. De topvechter steekt zijn mening niet onder stoelen of banken en geeft zijn commentaar op een doorgeflipte zogenaamde kickboks coach.

De vechtlegende uitte zijn commentaar op een video waarin te zien is dat een kickboksleraar zijn leerlingen keihard aan pakt. Zo slaat de man vol op het hoofd van een aantal van hen. Als een jongen in een reflex terug vecht wordt deze ongenadig afgestraft.

Wat een idioot

De zogenaamde leraar krijgt er op social media flink van langs, want meerdere personen vinden het niet kunnen. Saki zelf schrijft in een reactie; ,,Dat is geen coachen en dat kun je geen coach noemen. Hij zou nooit met kinderen moeten werken. Wat een idioot", aldus Saki.

,,Dit zijn dingen die komen in films voor, maar het is levensgevaarlijk iemand zomaar keihard tegen het hoofd te slaan", reageert een commentator. ,,Die man zou verboden moeten worden les te geven." En dar zullen veel mensen het mee eens zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws