Glory's Zimmerman 'MAAIT' UFC-vechter neer (video) Nieuws
Nieuws

Glory's Zimmerman 'MAAIT' UFC-vechter neer (video)

Glory's Zimmerman 'MAAIT' UFC-vechter neer (video)

Errol Zimmerman, voormalig Glory kickbokser en de man die Rico Verhoeven ooit knock-out sloeg kreeg UFC-vechter Tai Tuivasa neer. De beruchte UFC-vechter die ook wel bekend staat als 'Shoey' omdat hij na een winst altijd bier drinkt uit een schoen, ging bruut neer na een knietje.

Dat Zimmerman nog steeds een vechter is om rekening mee te houden is bekend. De topvechter die bij de grooste organisaties in de ring stond zoals Glory, ONE Championship en It's Showtime traint met Tuivasa.

Gevoelige plek

Het gebeurt vaker dat Nederlandse kickboksers worden ingeschakeld om met MMA-vechters te trainen. Zo trainde Rico Verhoeven recentelijk nog met UFC-kampioen Francis Ngannou.

Tuivasa kreeg het zwaar te verduren in de training met Zimmerman, deze plaatste een perfecte knie in de gevelge regionen van de UFC'er. De video werd online geplaatst door de coach van Tuivasa die de bijnaam van Zimmerman 'The Bonecrusher" omdoopte naar "Ball Crusher".

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws