Glory wil niet dat 'geldautomaat' Badr Hari stopt met vechten
Home / Nieuws / Glory wil niet dat ‘geldautomaat’ Badr Hari stopt met vechten

Glory wil niet dat ‘geldautomaat’ Badr Hari stopt met vechten

Glory wil niet dat 'geldautomaat' Badr Hari stopt met vechten

Badr Hari kondigde eerder deze maand aan te overwegen om het kickboksen vaarwel te zeggen. Echter heeft Glory waar de legende voor in de ring staat daar een andere kijk op en hoopt dat Badr actief blijft.

Niet alleen in ons land kwam het bericht van Badr aan als een knock-out, ook wereldwijd waren de fans geschokt. Ook de buitenlandse pers dook er vol op en noemt Badr zelfs een ‘geldautomaat’ die Glory draaiende houdt.

Het is natuurlijk wel een feit dat Badr massa’s fans aantrekt, wie er ooit in een stadion of evenementenhal geweest is waar de Marokkaanse topvechter in de ring stond kan dat beamen. Zelfs voordat de intro aangekondigd wordt staan deze al aan de opkomst catwalk om hun idool te verwelkomen.

Hij moet blijven

“Ik overweeg serieus om mijn carrière te beëindigen. Bedankt iedereen. Ik weet niet of je me nog in de ring zult zien’, zei de Marokkaanse kickbokser zichtbaar ontroerd en onder applaus tijden Glory Collision 4 na zijn gevecht met Alistair Overeem.

Van zijn kant behoudt de CEO van Glory een sprankje hoop. “Het is niet verwonderlijk dat Badr Hari wil stoppen. Ik heb met hem gesproken en het is duidelijk dat hij wat tijd wil om na te denken”, zegt deze. ,,We respecteren zijn keuzes en hopen dat hij terugkeert in de ring. We plannen nog geen afscheidswedstrijd. En het is voor ons geen probleem dat hij de tijd neemt.”

Bekijk ook

Nate Diaz fokt UFC-ster McGregor op! 'Knokken of niet?'

Nate Diaz fokt UFC-ster McGregor op! ‘Knokken of niet?’

De inmiddels ex UFC-vechter Nate Diaz...

Oud-Bokser maait 15 man neer! 'Actieheld'

Oud-Bokser maait 15 man neer! ‘Actieheld’ (video)

Blijkbaar is hij beschuldigd van mishandeling

Vuurwapengevaarlijk! MMA-vechters schieten erop los

Vuurwapengevaarlijk! MMA-vechters schieten erop los (video)

Terwijl de oorlog in Oekraïne aan de gang is

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page