Glory lanceert NFT-marktplaats voor vechtsporten
Home / Nieuws / Glory lanceert NFT-marktplaats voor vechtsporten

Glory lanceert NFT-marktplaats voor vechtsporten

Glory lanceert NFT-marktplaats voor vechtsporten

Fandem, een blockchain-bedrijf dat aangepaste NFT-marktplaatsen bouwt voor wereldwijde rechthebbenden, heeft vandaag aangekondigd dat het Glory Smacks zal lanceren in samenwerking met GLORY Kickboxing.

De ervaring met digitale verzamelobjecten geeft fans de kans om de beste momenten in de kickboksgeschiedenis uit te pakken en te bezitten, variërend van de begindagen van K-1 tot het moderne tijdperk in GLORY. Fans en verzamelaars krijgen een gebruiksvriendelijke en zinvolle manier om in contact te komen met hun favoriete vechters en momenten gedurende tientallen jaren aan wedstrijden.

Uniek

,,Glory is gebouwd op het uitgangspunt van non-stop actie en opwinding. We staan ​​bekend om de beste vechters, waanzinnige knock-outs en onvergetelijke vechtmomenten. We willen hetzelfde niveau van opwinding en energie in de ruimte voor digitale verzamelobjecten brengen”, zegt Jon Martone, EVP Marketing, Digital and Partnerships van Glory. We hebben een product gemaakt waarvan ik weet dat het onze kern fan base bedient, maar ons ook introduceert bij een nieuwe kring van fans die zullen genieten van waar we voor staan.”

Glory Smacks wordt dit jaar gelanceerd en zal een primaire en secundaire marktplaats bevatten die is gebaseerd op video-highlights en waarmee verzamelaars exclusieve voordelen van de organisatie en haar vechters kunnen ontgrendelen. Fans krijgen de kans om de meest iconische hoogtepunten van de sport te bezitten, variërend van Badr Hari’s draaiende heel-kick KO over Stefan Leko tot Bob Sapp die Ernesto Hoost bevecht. De hoogtepunten zijn de meest prominente kickboksers van de afgelopen 25 jaar, waaronder Rico Verhoeven, Semmy Schilt, Israel Adesanya en andere favoriete kickboksers van over de hele wereld.

Mooie kans voor de fans

,,Ons doel bij Fandem is om de toekomst van de fan ervaring op te bouwen. Glory heeft fantastisch werk geleverd door een wereldwijde fanbase te laten groeien door middel van haar evenementen en contentstrategie, en het was belangrijk voor ons om ze snel op de markt te krijgen met een volledig op maat gemaakte oplossing, ” zegt GI Zaratsian, oprichter en CEO van Fandem. ,,Dit is een opkomende markt, dus we kunnen niet gelukkiger zijn met een partner als Glory die bereid is om op deze manier te innoveren voor hun fans.”

NFT Staat voor Non Fungible Token, niet-vervangbaar token of uniek token is een koppeling op een blockchain van een account aan een uniek digitaal item via een smart contract. NFT is een manier om eigenaarschap te koppelen aan digitale objecten.

Bekijk ook

Spierbonk! Conor McGregor groeit massaal ondanks blessure

Conor McGregor, voormalig UFC-kampioen heeft serieuze spieren kunnen opbouwen

Onverslaanbaar! Regian Eersel behoudt wereldtitel

Regian Eersel behield vandaag zijn ONE Championship lichtgewicht wereldtitel

Vechtbaas: ‘Niemand wil tegen deze man vechten’

Niemand durft het aan...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page