'Geweldig!' Rico Verhoeven over gevecht met Tyson Fury
Home / Nieuws / ‘Geweldig!’ Rico Verhoeven over gevecht met Tyson Fury

‘Geweldig!’ Rico Verhoeven over gevecht met Tyson Fury

'Geweldig!' Rico Verhoeven over gevecht met Tyson Fury

Rico Verhoeven mag dan wel de koning van het kickboksen zijn, toch is er een andere koning waartegen hij wel zou willen boksen, namelijk Tyson Fury. In een interview met Sherdog zegt Verhoeven dat dit ‘geweldig’ zou zijn.

Aan Verhoeven werd gevraagd als hij mocht kiezen tegen welke voormalige vechter en huidige hij graag zou willen vechten. ,, Als het een dode persoon zou zijn, zou het natuurlijk Muhammad Ali zijn”, zegt Verhoeven. ,,Hij was gewoon de beste. De manier waarop hij boksen op de kaart heeft gezet en hij is uitgesproken. Hij was gewoon een heel slimme jongen.”

Op de vraag wie van de nog levende legendes Verhoeven graag zou bevechten was het antwoord duidelijk; ,,Hoe geweldig zou het zijn om te Tyson Fury te vechten voor het kampioenschap zwaargewicht boksen”, aldus Verhoeven die Fury goed kent.

We kennen elkaar goed

,,Ik heb getraind met Tyson Fury. Ik denk dat we vier jaar op rij meerdere keren per week samen hebben gesport. Het was zelfs voordat ik kampioen werd, zoals tien jaar geleden. Toen ontmoetten we elkaar vorig jaar weer na een lange tijd elkaar niet gezien te hebben.”

,,Ik word wereldkampioen zwaargewicht boksen en ik zei: ‘Ik word wereldkampioen zwaargewicht kickboksen. Zoveel jaren later deden we dat allebei. Het is gewoon geweldig. Hoe cool zou het zijn om samen een gevecht aan te gaan? We hadden het zelfs over een gemengd gevecht. Ik zou in zijn wereld gaan om een ​​boksgevecht te doen en hij zou in mijn wereld komen om een ​​kickboks gevecht te doen. Eens kijken hoe dat gaat en wat de toekomst brengt.”

Bekijk ook

Vechtdwerg Hasbulla bedreigt vrouw! 17 miljoen foetsie

De bijna 1 meter kleine influencer bedreigde een vrouw

Net zo goed vechten als Nieky Holzken! ‘Zo doe je dat’ (video)

Nieky Holzken is een van de beste kickboksers ter wereld

Bekende UFC-vechter opgepakt vlak voor wedstrijd

UFC is op de hoogte van de recente situatie

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page