GLORY Kickbokser scheld President Donald Trump verrot - Vechtsport Info
Home / Nieuws / GLORY Kickbokser scheld President Donald Trump verrot

GLORY Kickbokser scheld President Donald Trump verrot

Anthony McDonald (R) in gevecht met Junior Tafa (L)

De Amerikaanse President Donald Trump weet menig gevoelige snaar te raken. Ook van bekende persoonlijkheden en vechters.

Trump was weer eens op zijn best maandag op twitter door de berichtgeving rondom de rellen in zijn land af te doen als “nep nieuws”. Amerika staat op zijn kop na de dood van George Floyd die door extreem geweld van een agent om het leven kwam. Door heel het land veroorzaakt dit rellen en plunderingen.

Op de “nep nieuws” post op twitter reageerde ook de Amerikaanse GLORY kickbokser Anthony McDonald. Deze heeft Trump niet echt hoog zitten aan de tweets te zien die hij plaatste over de fel bekritiseerde president. Zijn commentaar op de nep nieuws tweet spreekt boekdelen.

Jij wilde oorlog

“Blijf in je bunker jij angstig klein mannetje. Je zou er iets aan kunnen doen in plaats van onzin tweets te plaatsen. Jij had het volk kunnen toespreken en zeggen dat je het gevoel deelt. Jij wilde oorlog nu heb je het. Dus blijf in je bunker en laat de echte leiders dit opknappen,” zegt MacDonald in zijn reactie op twitter.

De president zei eerder dat hij de oorlog verklaarde aan de relschoppers en demonstranten. Deze zouden neergeschoten moeten worden. Niet alleen McDonald is fel op Trump ook bekende acteur zoals Jamie Foxx lieten niets van Trump over.

Bekijk ook

‘KO’! Kersverse UFC’er MEPT rivaal bruut naar het canvas

Steven Nguyen verdiende zich afgelopen nacht een UFC contract.

Verhoeven’s DOPING opmerking over Overeem: ‘Ik zit goed’ (video)

Rico Verhoeven en Alistair Overeem stonden gisteravond voor het eerst tegenover elkaar.

10 seconden! Overeem: ‘Snel einde Verhoeven gevecht’ (video)

Alistair Overeem en Rico Verhoeven kwamen vanavond voor het eerst oog in oog te staan.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page