GLORY Kickbokser scheld President Donald Trump verrot – Vechtsport Info
Home / Nieuws / GLORY Kickbokser scheld President Donald Trump verrot

GLORY Kickbokser scheld President Donald Trump verrot

Anthony McDonald (R) in gevecht met Junior Tafa (L)

De Amerikaanse President Donald Trump weet menig gevoelige snaar te raken. Ook van bekende persoonlijkheden en vechters.

Trump was weer eens op zijn best maandag op twitter door de berichtgeving rondom de rellen in zijn land af te doen als “nep nieuws”. Amerika staat op zijn kop na de dood van George Floyd die door extreem geweld van een agent om het leven kwam. Door heel het land veroorzaakt dit rellen en plunderingen.

Op de “nep nieuws” post op twitter reageerde ook de Amerikaanse GLORY kickbokser Anthony McDonald. Deze heeft Trump niet echt hoog zitten aan de tweets te zien die hij plaatste over de fel bekritiseerde president. Zijn commentaar op de nep nieuws tweet spreekt boekdelen.

Jij wilde oorlog

“Blijf in je bunker jij angstig klein mannetje. Je zou er iets aan kunnen doen in plaats van onzin tweets te plaatsen. Jij had het volk kunnen toespreken en zeggen dat je het gevoel deelt. Jij wilde oorlog nu heb je het. Dus blijf in je bunker en laat de echte leiders dit opknappen,” zegt MacDonald in zijn reactie op twitter.

De president zei eerder dat hij de oorlog verklaarde aan de relschoppers en demonstranten. Deze zouden neergeschoten moeten worden. Niet alleen McDonald is fel op Trump ook bekende acteur zoals Jamie Foxx lieten niets van Trump over.

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page