Glory Kickboksen kijken loopt fataal af voor UFC-ster Moicano! 'Help me AUB' Nieuws
Nieuws

Glory Kickboksen kijken loopt fataal af voor UFC-ster Moicano! 'Help me AUB'

Glory Kickboksen kijken loopt fataal af voor UFC-ster Moicano! 'Help me AUB'

Renato Moicano voelt zich niet al te best na te zijn verbannen van online streaming kanaal Twitch, nadat hij Glory Kickboxing live had bekeken op YouTube afgelopen weekend.

UFC-vechter Renato Moicano heeft veel fans op social media maar daar lijkt hij nu een groot deel van kwijt te zijn. Dit nadat hij probeerde het Glory Kickboxing 86 event van afgelopen weekend live te streamen naar zijn volgers op Twitch. Hiervoor werd de UFC-ster verbannen van de site en heeft hij nu zijn fans gevraagd om hem te helpen om zijn account terug te krijgen.

Glory Kickboxing wedstrijden streamen zonder toestemming is verboden

Hoewel hij een moeilijke periode doormaakte met drie verliezen in vier gevechten, heeft de Braziliaan tot nu toe een positieve tijd gehad in de UFC en wil hij deze voortzetten met een opmars naar de top 10 bij licht gewicht. De Braziliaan bezet momenteel de 13e plek in de divisie en moet op zijn best zijn als hij in de rankings van de gewichtsklasse wil blijven.

Op social media postte Renato Moicano zijn verbazing omdat hij van Twitch was verbannen voor het streamen van een GLORY Kickboxing-evenement 86 dat gratis beschikbaar was voor iedereen op YouTube. Let wel niet het gehele event maar een stuk uit het voorprogramma, de overige gevechten zijn voor Nederlandse fans te zien op videoland via een betaald abonnement.

Glory Kickboxing wedstrijden in Nederland te zien op Videoland

"Ik ben net verbannen van Twitch omdat ik GLORY Kickboxing keek dat live was op YouTube", schreef Moicano. "Gek. Het was live en gratis. Geen UFC vandaag, ik wilde gewoon wat gevechten bekijken! Help me met ontgrendelen van mijn account." Video rechten zoals die van Glory zijn beschermd, inbreuk levert dit soort ban's op. Het is bij wet verboden zonder toestemming te streamen.

De Zuid-Amerikaan bouwde zijn publiek op de populaire streaming-site en hij was op weg om meer dan 2k volgers te vergaren waar hij zijn oline game ervaringen mee deelde. Nu hij is verbannen door de website, blijft nog te bezien of Moicano zijn oude account zal kunnen terugkrijgen en opnieuw zijn videogame-vaardigheden kan tonen aan duizenden supporters.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws