Glory 62 Rotterdam: Geen 'Rico vs. Badr' overige kickboks partijen beloven vuurwerk Nieuws
Nieuws

Glory 62 Rotterdam: Geen 'Rico vs. Badr' overige kickboks partijen beloven vuurwerk

Glory 62 Rotterdam: Geen 'Rico vs. Badr' overige kickboks partijen beloven vuurwerk
Glory 62 Rotterdam: Geen 'Rico vs. Badr' overige kickboks partijen beloven vuurwerk

GLORY kondigde vandaag de laatste twee deelnemers aan voor een historisch zwaargewichttoernooi tijdens GLORY 62 dat op zaterdag 8 december plaatsvindt in Rotterdam Ahoy. Maar er was meer nieuws te melden.

Wellicht een teleurstelling voor de kickboks fans dat Rico Verhoeven en Badr Hari niet zoals verwacht op de jaarafsluiter staan van GLORY dit jaar, maar dat neemt niet weg dat het toernooi een knaller beloofd te worden. De aangekondigde partijen beloven vuurwerk.

We zien een aantal nieuwkomers zoals Hamicha (mootje) die zijn debuut maakt bij GLORY tegen Miles Simson tijdens de GLORY 62 SuperFight Series. Ook de Turkse Ertugrul Bayrak maakt zijn debuut en vecht tegen de ongeslagen Donovan Wisse (tijdens het enkele preliminary-gevecht).

Terugkeer van Luis Tavares

Zoals gezegd nemen op één avond acht van de beste vechters uit de zwaargewichtdivisie het tegen elkaar op. Zes van de acht deelnemers werden eerder al aangekondigd. De overgebleven twee toernooiplaatsen worden gevuld door het Duitse talent Mohamed Abdallah en GLORY-debutant Arkadiusz “Hightower” Wrzosek (Polen), die naar de organisatie komt na een succesvolle carrière als zowel amateur en professional in zijn thuisland.

Naast het zwaargewicht toernooi vindt tijdens GLORY 62 Rotterdam ook een co-headline-gevecht lichtzwaargewicht plaats tussen de naar GLORY terugkerende Luis Tavares en de Letse nieuwkomer Artur Gorlov. In totaal is er tijdens GLORY 62 Rotterdam $ 150.000,- aan prijzengeld te winnen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws