Geweldig! Worstelaar zonder benen kampioen (video) Nieuws
Nieuws

Geweldig! Worstelaar zonder benen kampioen (video)

Geweldig! Worstelaar zonder benen kampioen (video)

Adonis Lattimore is geboren zonder rechterbeen en heeft een gedeeltelijk linkerbeen. Gisteren vinkte hij weer een item af van zijn lijst om zijn doelen te bereiken, hoe onmogelijk ze ook lijken. Hij won het klasse 6 worstelen kampioenschap.

In het Virginia Beach Sports Center versloeg hij Lake Braddock's Korlan Tran met 5-1 om het klasse 6 worstelkampioenschap te winnen op 106 pond. ,,Ik heb hiervan gedroomd sinds ik wist wat het was. En om het eindelijk te laten gebeuren is gewoon. Ik weet niet hoe ik het moet uitleggen", zei Lattimore, die slechts één vinger aan zijn rechterhand heeft.

Sprakeloos

,,Echt, als je hard werkt, kun je alles doen zelfs een staatskampioenschap winnen zonder benen", zegt Eagles-coach James Sanderlin hartstochtelijk terwijl het publiek hun waardering uitschreeuwde. ,,Geweldig", prees Sanderlin zijn protegé Lattimore en concludeerde: ,,Hij heeft al het werk gedaan. Ik mag gewoon een deel van de reis zijn. "

Het is een geweldig gevoel om hem het te zien doen en de steun van het publiek te hebben. Het was geweldig. Hij is een hardwerkende jongeman. Ik ben gewoon sprakeloos. Het was een doel vier jaar geleden, en dit jaar kwam het eindelijk tot wasdom. Het was een lange reis die alles waard was wat we deden.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws