Gevecht Rico vs. Overeem niet zeker! 'Badr en ik vechten niet meer' Nieuws
Nieuws

Gevecht Rico vs. Overeem niet zeker! 'Badr en ik vechten niet meer'

Gevecht Rico vs. Overeem niet zeker! 'Badr en ik vechten niet meer'

Rico Verhoeven is er duidelijk over, Badr Hari zal niet snel een kans op een titelgevecht tegen hem krijgen. Ook zegt de Glory kampioen dat het gehypte gevecht tegen Alistair Overeem nog geen gedane zaak is.

Glory kampioen zwaargewicht Rico Verhoeven maakt zich op voor zijn wedstrijd tegen oud-rivaal Hesdy Gerges deze zaterdag. Vooruitlopend op het gevecht op Hit It het eigen event van Verhoeven was de topatleet gisteravond gast bij de talkshow Jinek.

Onderhandelen

Op de vraag of Verhoeven zijn tegenstander Gerges zal verslaan; ,,Ik moet wel ik ben de wereldkampioen, verliezen is geen optie", zegt Verhoeven wiens Glory titel niet op het spel staat. Verhoeven kreeg dispensatie voor de wedstrijd en het event wat ook zo in zijn contract met Glory is vastgelegd.

,,Het is niet de bedoeling dat het een concurrerende organisatie is voor Glory." Het event is dan ook een mix tussen entertainment. Op de vraag of het gevecht met Overeem staat; ,,Er zijn gesprekken en onderhandelingen gaande. Echter maakt het mij niet uit wie Glory voor mij zet", zegt Verhoeven.

Of er nog een gevecht met legende Badr Hari in zit zegt Verhoeven; ,,Dat zou heel moeilijk worden voor Badr. Zeker na al zijn verliezen bij Glory. Een gevecht tegen mij zal er niet meer inzitten", aldus de kampioen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws