GEVECHT IN RICO VS BADR STIJL: Judoka Roy Meyer vs Henk Grol Nieuws
Nieuws

GEVECHT IN RICO VS BADR STIJL: Judoka Roy Meyer vs Henk Grol

GEVECHT IN RICO VS BADR STIJL: Judoka Roy Meyer vs Henk Grol
GEVECHT IN RICO VS BADR STIJL: Judoka Roy Meyer vs Henk Grol

Roy Meyer is er van overtuigd beter te zijn dan collega judoka Henk Grol

In een interview op zondag met het Omroep Brabant zegt Meyer de strijd met Gol aan te willen gaan voor een plek op de Olympische spelen. De Spelen van 2020 zijn een jaar verschoven maar Meyer wil zich verzekeren van een stevige plek.

Presentatoren Erik Dijkstra en Frank Evenblij van Bureau Sport zien een heus duel tussen de twee top judoka's als een vergelijk tussen kickboksers Rico Verhoeven en Badr Hari met een Olympisch ticket als inzet. Meyer ziet daar volgens eigen zeggen wel iets in.

Vechten in Rico vs Badr Stijl

"Als ik uitgedaagd wordt, ga ik daar niet voor wegrennen. Ik vind dat wel grappig. Kijk, we vechten heel vaak op internationaal level, maar we hebben het op de een of andere manier nog nooit tegen elkaar moeten opnemen. Natuurlijk is dat ook niet het hoofddoel, maar het zou wel leuk zijn als het een keer gebeurt,"zegt Meyer tegen Omroep Brabant.

"Ik ben ervan overtuigd dat ik de beste zwaargewicht van Nederland ben. Ik behoor tot de top drie zwaargewichten van de wereld." Meyer heeft daar een punt want hij staat hoger op de ranglijst dan Grol. Normaal wijst de Judobond een kandidaat aan zeker nu in corona tijd. Echter wil Meyer het op de Tatami beslechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws