Gevecht Conor McGregor versus Canelo Alvarez bevestigd! Nieuws
Nieuws

Gevecht Conor McGregor versus Canelo Alvarez bevestigd!

Gevecht Conor McGregor versus Canelo Alvarez bevestigd!

UFC kampioen Conor McGregor zal begin volgend jaar terugkeren naar de Boksring voor een gevecht tegen Canelo Alvarez!

Gevecht Conor McGregor versus Canelo Alvarez bevestigd!

Conor McGregor zal opnieuw aantreden voor een gepland supergevecht, (zo melde Southland Post gisteren op haar website), ook wij berichten al eerder dat er geruchten waren dat en een gevecht zou kunnen komen. Volgens bronnen die dicht in de buurt van Connor McGregor is er inderdaad sprake van gesprekken, over een aankomend gevecht. Conor verloor zijn eerste pro gevecht via technische knock-out in de 10e ronde tegen de grootste Bokser van alle tijden Floyd Mayweather, recentelijk in Las Vegas.

Geen snelle terugkeer naar de UFC

Het plan voor Conor was, om in december terug te keren naar MMA, maar er zijn geen tegenstanders die het financieel interessant kunnen maken voor McGregor, het grote geld ligt tegenwoordig in het boksen. Met Canelo Alvarez's tegen Gennady Golovkin achter de rug, heeft Canelo's kamp bevestigd dat gesprekken tussen Golden Boy Promotions en Conor McGregor Promotions zijn begonnen.

Nog geen reactie uit de hoek van McGregor

Er is echter nog geen openbare bevestiging van uit de hoek van McGregor gekomen, echter was dit in de voorafgaande periode van zijn gevecht tegen Mayweather ook het geval om de spanning op te bouwen. Het duurde toen ook een aardige tijd voordat het gevecht echt officieel werd. Ongetwijfeld zal dit gevecht een aardige som geld op gaan brengen, maar of het de 100 miljoen van het Mac-May gevecht zal evenaren valt nog te bezien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws